Πικρή ισοπαλία με ΑΕΠ Κοζάνης για τον Ολυμπιακό Βόλου (pics)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Νεάπολης ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΠ Κοζάνης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν με αποτέλεσμα να παραμείνουν άσφαιροι και στη ζώνη του υποβιβασμού με 15 βαθμούς σε 17 αγώνες.

Το ματς

Με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά, θέλοντας να πετύχει ένα γκολ στο ξεκίνημα ώστε να αποβάλλει το άγχος του αποτελέσματος ξεκίνησε το παιχνίδι στη Νεάπολη. Μόλις στο 2’ οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Παπαϊωάννου να πιάνει την κεφαλιά σε φάουλ του Κόλα όμως ο Καλιαμπάκας μπλόκαρε σταθερά.

Οι φιλοξενούμενοι δίνοντας χώρο στους ερυθρόλευκους προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Στο 8’ Σε γέμισμα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Κουλούσιας βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας, όμως η κεφαλιά του εξουδετερώθηκε από τον Καβουσάκη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Βολιώτες έφτασαν κοντά στο 1-0. Μετά από όμορφη ενέργεια του Σκοπελίτη με την οποία απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, έβγαλε γλυκιά σέντρα, όμως η κεφαλιά του Ντινόπουλου πέρασε άουτ. Στο 17’ ήταν η σειρά του Καμπέρη να απειλήσει τους φιλοξενούμενους με σουτ έξω από την περιοχή, υποχρεώνοντας σε διπλή επέμβαση τον Καλιαμπάκα.

Στο 24’ ο Σκοπελίτης δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση, έπεσε και μπλόκαρε ο Καλιαμπάκας, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του. Δύο λεπτά αργότερα ο Καβουσάκης δεν αιφνιδιάστηκε από τη σέντρα-σουτ του Κουλούσια.

Με δύο τελικές για τον Ολυμπιακό Βόλου ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο 41’ το δυνατό σουτ του Γιαρλέλη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλιαμπάκα  ενώ ένα λεπτό αργότερα την κεφαλιά του Παπαδήμου μπλόκαρε ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα και στο 53’ έχασαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία, όταν ο Ντινόπουλος από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καλιαμπάκα που κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο επόμενο λεπτό του αγώνα το σουτ του Σκοπελίτη δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΠ που ήταν ζεστός από τις συνεχείς επεμβάσεις του.

Παρά την κατοχή της μπάλας το συγκρότημα του Κώστα Σταματίου δεν έβρισκε τους διαδρόμους για να ανοίξει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να καταγραφεί μία επικίνδυνη φάση στα καρέ της ΑΕΠ. Συγκεκριμένα, στο 72’ ο Κόλα γέμισε με φάουλ στην περιοχή, ο Καρβούνης από καλή θέση θα αστοχήσει με κεφαλιά, χάνοντας ακόμη μία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Στα λίγα λεπτά που παίχθηκαν ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Κώστα Σταματίου δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να παραμείνει η «λευκή» ισοπαλία μέχρι τελικό σφύριγμα του κ. Κουτρουμάνου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Καβουσάκης, Μαργαρίτης (79’ Κατσαγεωργίου), Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Κόλα, Καμπέρης, Παπαδήμος, Καρβούνης (85′ Μυλωνάς), Ντινόπουλος (64’ Σταμπουλής), Σκοπελίτης, Γιαρλέλης (85′ Σκύφτας)

Στον πάγκο: Κωνσταντίνου, Μυλωνάς, Ακριβόπουλος, Σκύφτας, Κατσαγεωργίου, Σιουμουρέκης

ΑΕΠ Κοζάνης: Καλιαμπάκας, Λόπες, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, Μιγιενγκά, Κουλούσιας, Κουντούρης, Σάλλα(85’ Παπαζήσης ), Πατίλας(92’ Ζάβκο), Περντόμο (85′ Λάτζιος), Βασιλτσής (93′ Ποσινακίδης)

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις