«Τρώγοντας» έρχεται η όρεξη στον Βόλο που ονειρεύεται Ευρώπη

«Τρώγοντας» έρχεται η όρεξη και στον Βόλο δείχνουν να πιστεύουν στις δυνάμεις τους, βάζοντας ψηλότερα τον πήχη, με στόχο να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, θέλουν να κάνουν βήματα σταθερά για την επίτευξη των στόχων τους και σε πρώτη φάση αυτό που θα επιδιώξουν είναι στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου να κρατήσουν την 5η θέση, συγκεντρώνοντας όσο τον δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό ο Βόλος θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, γνωρίζοντας πως το φαβορί για τη νίκη είναι οι «πράσινοι». Ωστόσο, φέτος στα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στο λεκανοπέδιο δεν έχασε κανένα, σημειώνοντας τρεις νίκες (με ΑΕΚ, Ατρόμητο και Ιωνικό) και μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Σαφώς και το ματς θα είναι πολύ δύσκολο, με τον Παναθηναϊκό να «καίγεται» για τη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει να στεφτεί φέτος πρωταθλητής. Ο Κώστας Μπράτσος θα στερηθεί και σ’ αυτό το παιχνίδι τις υπηρεσίες βασικών ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Μίλος Ντέλετιτς (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής), Ζαν Μπαριέντος και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς (τραυματίες). Το ευχάριστο είναι πως επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Επίσης, ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς ο Εργκούς Κάτσε και ίσως τον δούμε να παίρνει και αυτός χρόνος συμμετοχής, κάνοντας το ντεμπούτο του με την φανέλα το Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Μία με δύο αλλαγές αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Βόλου, ανάλογα και με την τακτική που θα εφαρμόσουν οι «κυανέρυθροι». Θυμίζουμε, ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία του, χάνοντας από τον Παναθηναϊκό με 5-1.

Πάντως, στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ο Βόλος δεν έχει νίκη, μετρώντας δύο ήττες με μεγάλα σκορ (4-1 και 5-1), καθώς και μία ισοπαλία με 1-1. Υπάρχουν και δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος στις οποίες ο Βόλος γνώρισε ισάριθμες ήττες με 2-1 πέρυσι και 3-0 φέτος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις