Ταουσιάνης: «Μέχρι και έλλειψη σεβασμού»

Στα δύο πρόσωπα της ΑΕΛ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με τη Νίκη Βόλου, ο Γιάννης Ταουσιάνης. Ο τεχνικός των βυσσινί τόνισε πως η ομάδα στο τελευταίο μισάωρο εμφανίστηκε χωρίς πάθος, συγκέντρωση ενώ παρουσίασε μέχρι και έλλειψη σεβασμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ όπως αποδόθηκαν από το formedia.gr:

«Το σημερινό φιλικό μας έδωσε κάποια πράγματα που πρέπει να διαβάσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εικόνες. Η εικόνα μας μέχρι το 60’ η ομάδα έβγαλε ότι θέλουμε να βλέπουμε, είχαμε πλάνο, συνέπεια, συγκέντρωση και δομήσαμε τις επιθέσεις μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ουσιαστικοί στο επιθετικό τρίτο, γιατί η πρωτοβουλία των κινήσεων μας έδωσε την ευκαιρία να βγάλουμε περισσότερα πράγματα.

Από εκεί και μετά δεν είχαμε καμία συνέπεια, συνοχή, συγκέντρωση, πάθος, μέχρι και έλλειψη σεβασμού μπορώ να πω. Είναι ένα κομμάτι που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά όσο βρίσκομαι στην ομάδα και είναι ευθύνη μου να μην εμφανιστεί ξανά».

Για το λόγο της εικόνα της ΑΕΛ στο τελευταίο μισάωρο: «Μία θεωρητική μετάφραση είναι πολλές αλλαγές προσώπων, αλλά αυτό δεν αποτελεί ούτε αιτιολογία, γιατί μέχρι σήμερα όλοι ήταν συνεπείς. Άρα δεν έχει καμία εξήγηση ούτε σε επίπεδο δικαιολογίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις