Κρίσιμο Δ.Σ. στη Super League 2 – Προς επανέναρξη στις 4 Μαρτίου

Κρίσιμο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 12:30, στα γραφεία της SL2.

Βασικό θέμα συζήτησης οι εξελίξεις γύρω από τη διεκδίκηση των ομάδων της κατηγορίας, των χρημάτων που είχε δεσμευτεί ο κ. Αυγενάκης και η Κυβέρνηση να δώσουν στις ομάδες, από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος.

Η επιτροπή που συστάθηκε θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των ομάδων για τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο και στη συνέχεια θα γίνουν τοποθετήσεις για τη συνέχεια του δίκαιου αγώνα της κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr υπάρχει μία τάση που είναι θετική στην επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά με προϋποθέσεις και αφού υπάρξουν δεσμεύσεις από την Κυβέρνηση, πριν προσέλθει η ηγεσία της SL2 στη διαπραγμάτευση των όρων της χρηματοδότησης. Η πιθανότητα να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα είναι μεγάλες, όχι όμως το προσεχές Σαββατοκύριακο αλλά το επόμενο (4-5 Μαρτίου).

Από τις ίδιες πηγές διαρρέεται πως ακόμη κι αν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, δεν διασφαλίζεται ότι δεν θα διακοπεί και πάλι εφόσον τα αιτήματα της κατηγορίας δεν ικανοποιηθούν στο ακέραιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του goalpost.gr, εφόσον το πρωτάθλημα εκκινήσει την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει από το σημείο που σταμάτησε και όχι από την αγωνιστική βάσει του χρονοδιαγράμματος. Η Νίκη θα αγωνιστεί με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και όχι με τη Βέροια, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Όλα αυτά μένει να επαληθευτούν μετά το αυριανό Δ.Σ. της λίγκας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις