Ολυμπιακός Β.: Επιστροφές και απουσίες ενόψει Εθνικού Ν. Κεραμιδίου

Ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή θα υποδεχθεί στη Νεάπολη τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου μια ομάδα που βρίσκεται τρεις βαθμούς ψηλότερα στη βαθμολογία. Με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» την… πιάνουν στο βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα θα αποκτήσουν πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος, καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Κεραμίδι Πιερίας οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 0-0.

Ο Εθνικός εκτός έδρας έχει αποσπάσει οκτώ βαθμούς από τους 18 που έχει στο ενεργητικό του, μετρώντας δύο νίκες με Χανιώτη και ΠΑΟΚ Κρηστώνης, δύο ισοπαλίες με Μακεδονικό Φούφα και Καστοριά, ενώ έχει χάσει τρία παιχνίδια με Σβορώνο, Πιερικό και Ελασσόνα. Δεν είναι ομάδα που σκοράρει με ευκολία εκτός έδρας, καθώς σε επτά ματς έχει πετύχει τέσσερα γκολ, ωστόσο, από την άλλη διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του ομίλου εκτός έδρας με πέντε γκολ παθητικό, ένα περισσότερο από την Ελασσόνα, που έχει δεχθεί τα λιγότερα τέρματα μακριά από το γήπεδό της, σε σχέση με όλες τις ομάδες του 2ου ομίλου.

Μετά το ρεπό της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και θα προπονηθούν το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Ο Κώστας Σταματίου βλέπει να προβλήματα να μειώνονται, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Σβορώνο, όπου οι διαθέσιμοι παίκτες ήταν μόλις 14.

Οι Κώστας Καρβούνης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Γιαρλελής αναμένεται να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Αλέκου Αναστασίου, ο οποίος απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια των «ερυθρολεύκων», λόγω τιμωρίας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να σκοράρουν από το παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα (1-0), με το γκολ του Αναστασίου. Ακολούθησαν τρία παιχνίδια δίχως ο Ολυμπιακός να πετύχει γκολ, με την ομάδα να χάνει εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης (1-0) και από τον Σβορώνο (1-0), ενώ ενδιάμεσα παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην ΑΕΠ Κοζάνης.

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κώστας Καμπέρης και Φώτης Καρατσόλης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θανάση Μαργαρίτη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις