Ευγενίου: «Δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω»

Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει «υποστεί» ένα τεράστιο σοκ μετά τη δικαίωση του Μπογκντάν Μάρα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και την αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα, που για να αποφευχθεί θα πρέπει να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό, στις 110.000 ευρώ περίπου, που επιδικάστηκαν στον Ρουμάνο βετεράνο ποδοσφαιριστή.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ημίθεου, Στράτος Ευγενίου, για την συγκεκριμένη κατάληξη της υπόθεσης «Μάρα», είπε στη σημερινή «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη: «Οι δικηγόροι έχουν αναλάβει την υπόθεση, η οποία αφορούσε την ΠΑΕ Ηρακλής του 2010. Η τωρινή ΠΑΕ είναι υπεύθυνη, όπως αναφέρει ο νόμος, για τα χρέη της προηγούμενης ΠΑΕ που είχε ο Τομ Παπαδόπουλος και τα οποία έχουμε αποπληρώσει.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε αυτή η απόφαση με τον Μάρα, ενώ προηγουμένως χάθηκαν άλλες 2-3 τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω όλα τα χρέη που υπάρχουν στον Ηρακλή από προηγούμενα ΑΦΜ. Πρέπει να είμαι τρελός για να το κάνω…

 

Εάν δεν αλλάξει η τύχη της υπόθεσης του Μάρα, η ομάδα, τελείωσε. Οποιος νομίζει ότι μπορεί να αναλάβει την ομάδα με τέτοια χρέη, ας έρθει να αναλάβει». Ακόμη, για τον απόρριψη της προσφυγής του Βασίλη Αγγελόπουλου, πρώην παίκτη του Ηρακλή την περίοδο 2016-2017, είπε: «Δεν πέρασε του Αγγελόπουλου που ήταν το 2017 και πέρασε του Μάρα που ήταν στην ομάδα το 2010… Εχουν απορριφθεί οι προσφυγές του Ηλιάδη και άλλων παικτών και ξαφνικά ήρθε αυτή η απόφαση για τον Μάρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις