Με απουσίες ο Ρήγας στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης

Για τον Ρήγα στο αυριανό παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (15/5, 17.00) τελειώνει μία εξαιρετική χρονιά. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Ρήγα απευθύνει κάλεσμα στον φιλάθλους προκειμένου να δώσουν έντονο χρώμα στην κερκίδα, χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για το γεγονός ότι διαφήμισαν…

…με τον καλύτερο το Βελεστίνο σε όλη την Ελλάδα.
Οι «κυανόλευκοι», πάντως, θα παραταχθούν με απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σπύρος Γκάγκας και Δημήτρης Ρίκος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Αποστόλη Σφάκα και Βαλάντη Τριανταφύλλου. Επίσης, ο Γιώργος Αλεξίου είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική λόγω της αποβολής του στο ματς με τη Φαρκαδόνα.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Χρήστος Λάμπρου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής, Θεόδωρος Μπομπότης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις