Τον Γ.Σ. Φαρσάλων υποδέχεται ο Γ.Σ. Βόλου στην αυλαία των πλέι οφ

Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Γ.Σ. Βόλου και τον Γ.Σ. Φαρσάλων για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19.30 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» και οι «μαυραετοί» ολοκληρώνουν μια επιτυχημένη χρονιά. Αν και διαθέτουν νεανικό ρόστερ με λίγους έμπειρους…

…καλαθοσφαιριστές, κατόρθωσαν να μπουν στα πλέι οφ και αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τον Γ.Σ. Σοφάδων.
Στο πανηγυρικό κλίμα του αγώνα έγκειται και η βράβευση της εφηβικής ομάδας του Γ.Σ. Βόλου, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Μαγνησίας. Η τιμητική εκδήλωση θα γίνει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και οι άνθρωποι του συλλόγου καλούν τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν σήμερα στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» αφενός μεν για να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον ματς, αφετέρου δε για να χειροκροτήσουν τα νέα παιδιά.
Από την άλλη πλευρά ο Γ.Σ. Φαρσάλων κατέκτησε με σχετική άνεση τον τίτλο. Σε πέντε αγωνιστικές πέτυχε ισάριθμες νίκες και έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Παρ’ όλα αυτά σήμερα θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητό του.
Στη διάθεση των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Νίκος Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις