Για τη συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με νέο τρίποντο η Νίκη κόντρα στη Βέροια

Μπορεί για τη Βέροια ο αγώνας με τη Νίκη να είναι «ζωής και θανάτου», ωστόσο η βολιώτικη ομάδα έχει τους δικούς της στόχους και δεν αναμένεται να «χαλαρώσει» πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Το σημερινό ματς πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο, έχει κι άλλες ιδιαιτερότητες. Η ομάδα της Ημαθίας απέσπασε ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό στον πρώτο γύρο, βάζοντας δύσκολα στους Βολιώτες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Για τη Νίκη ήταν το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα από τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία. Η ένσταση για τη συμμετοχή του Μπουόλι πρόσθεσε αρκετή ένταση στις σχέσεις των δύο ομάδων που σήμερα στις 2:45 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας καλούνται να λύσουν τις διαφορές σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που θα συνοδεύονται από συγκομιδή βαθμών. Η Νίκη θέλει αρχικά να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση και στη συνέχεια πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορεί. Στη Βέροια ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις στην επιθετική λειτουργία της. Ο Ροχάνο τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην προπόνηση και παρέμεινε εκτός αποστολής. Εκτός τέθηκαν και οι δύο διεθνείς με την Ισημερινή Γουϊνέα, Όσκαρ Σιαφά και Χοσέτε Μιράντα που άργησαν να επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική τους ομάδα. Οι δύο επιθετικοί επέστρεψαν το Σάββατο τα ξημερώματα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε να τους αφήσει στον Βόλο καθώς δεν έλαβαν μέρος στην προετοιμασία για τη Βέροια.

Η αποστολή των κυανόλευκων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Αναστασίου, Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Λογαράς, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Μέτσε, Κριμιτζάς, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Τζιώρας, Μπάλλας

Ματς ζωής και θανάτου για τη Βέροια

Τέλος στον κατήφορο καλείται να βάλει η ομάδα της Ημαθίας απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Σερί τριών ηττών μετρά η Βέροια με αποτέλεσμα να έχει κατρακυλήσει σε θέση υποβιβασμού. Στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου, έπειτα από 3 μήνες θα είναι ο Πέτρος Ορφανίδης που αποθεραπεύτηκε. Τιμωρημένοι οι Περδίκης, Κολλαράς και τραυματίες οι Ελευθεριάδης, Φασίδης.

Η αποστολή: Βενετικίδης, Παπαδόπουλος, Παπαχρήστος, Ντουμάνης, Μουχάλης, Καψάλης, Στίκας, Ζε Εσόνο, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Κασέμι, Ζιώγας, Μπελεβώνης, Ισαακίδης, Κατσούκης, Μπαϊντού, Γιουκούδης, Ιωάννου, Μπουόλι, Ορφανίδης.

Από την Κοζάνη ο διαιτητής

Την αναμέτρηση Βέροια – Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί του είναι οι Αναστάσιος Φραγιός από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Αλέξανδρος Κουφός από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Μπουτσίκος (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Δημήτρης Θάνος (Ηπείρου).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις