Για την τρίτη σερί νίκη με Καστοριά ο Ολυμπιακός Βόλου

Το τρίτο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα θα επιδιώξει να αποσπάσει αύριο Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Καστοριά στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν για τη παραμονή στην κατηγορία.
Αν καταφέρουν να πετύχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, που είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, με συνάρτηση αποτελεσμάτων ο Ολυμπιακός μπορεί να διατηρηθεί στην κατηγορία.
Το βολιώτικο συγκρότημα έχει καλή ψυχολογία, οι παίκτες δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και να δώσουν τη «μάχη» της παραμονής, έχοντας πλέον εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, ως ομάδα.
Ο Σωτήρης Πετσιμέρης, μαζί με τον Λευτέρη Φούτρη, δουλεύουν καθημερινά με τους παίκτες, γνωρίζοντας ότι η Καστοριά είναι μια ομάδα που μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να μην είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, εντούτοις έχει 28 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον Ολυμπιακό.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι, πως εκτός του Κώστα Καμπέρη, που εξακολουθεί να είναι τραυματίας, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Σωτήρη Πετσιμέρη. Όσον αφορά το βασικό σχήμα, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, από τη στιγμή που η ομάδα έχει αποκτήσει έναν ρυθμό και παρουσιάζεται σαφώς πιο επικίνδυνη στην επίθεση, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις