Τσιώλης: «Θα κάνουμε πρωταθλητισμό χωρίς αμφιβολία»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκης Τσιώλης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη φετινή σεζόν των “κυανόλευκων”, αλλά και για την επόμενη, ενώ τόνισε πως πρέπει να κρατηθεί ο κορμός της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η βαθμολογική πραγματικότητα του Ηρακλή με τον Πανσερραϊκό δεν είναι αυτή, αλλά μην ξεχάσουμε πως ο Πανσερραϊκός έκανε 13-14 συνεχόμενες νίκες, αλλά θα μπορούσε να είναι μεταξύ 3-4 ομάδων. Η τελευταία κουβέντα που είπα στους παίκτες μου πριν τον αγώνα ήταν: “ποιος πρέπει να βγει από αυτή την ενδεκάδα για να μπει κάποιος παίκτης του Πανσερραϊκού”. Έπρεπε να νικήσουν για αυτούς, για τον Ηρακλή και για τον κόσμο της ομάδας».

Για την επόμενη σεζόν: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό την επόμενη σεζόν και φέτος κάνει, όταν έχει 8-9 νίκες σε 11 παιχνίδια. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, έχει χαρακτήρα και η ομάδα πρέπει να κλειδώσει 14-15 παίκτες για τα επόμενα δύο χρόνια και θα μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στη συνέχεια. Το χθεσινό σύνθημα από τους οπαδούς: “Ηρακλή ως πότε;”. Με στεναχώρησε. Ο Ηρακλής πρέπει να ξαναγυρίσει. Τρελαίνομαι όταν παίζουμε σε κάτι γήπεδα και σκέφτομαι που έφτασε η ομάδα».

Για τη φετινή σεζόν: «Με βάση την απόδοση που έχουμε και και το πρόγραμμα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, ώστε η βαθμολογική θέση να δικαιολογεί το όνομα του Ηρακλή».
Για τη σημασία της βαριάς φανέλας του Ηρακλή: «Σε καθημερινή βάση είναι υποχρέωση όλων μας στην ομάδα είναι να υπενθυμίσουμε στα παιδιά σε ποια ομάδα έχουν έρθει και τι αντιπροσωπεύει. Το πρώτο μέλημά μου είναι διαμορφώσω το στιλ που πρέπει να έχει ο Ηρακλής, ώστε να μπορεί να δικαιολογεί την ιστορία του».
Για τη Super League 2: «Η κατηγορία είναι προβληματική. Η διακοπή δύο μηνών του πρωταθλήματος και τα έσοδα που υπολόγιζε και δεν πήρε η ομάδα κόστισε στη ψυχολογία και τα παιδιά είναι ήρωες που συνεχίζουν και παίζουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις