Κοσμάς σε Μαρινάκη: «Εμείς δεν παίζουμε μπάλα στα αεροδρόμια, άλλοι παίζουν μπάλα εκεί»

Έντονος διάλογος Κοσμά – Μαρινάκη στην τηλεδιάσκεψη της Super League για όσα έγιναν στο αεροδρόμιο με την πολωνική τριάδα των διαιτητών του ΑΕΚ – Άρης.

Έντονο διάλογο είχαν στην τηλεδιάσκεψη της Super League ο διευθύνων σύμβουλος κα αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς με τον πρόεδρο της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας τέθηκε το θέμα της κοινής ώρας έναρξης των αγώνων των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών των play offs. Εκεί, λοιπόν, όταν ρωτήθηκε η ΑΕΚ, υπήρξε έντονος διάλογος Μαρινάκη – Κοσμά με τον δεύτερο να δίνει «πληρωμένη» απάντηση στον πρόεδρο της Λίγκας μετά τις αιχμές για όσα έγιναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την πολωνική τριάδα.

Συγκεκριμένα, όταν η ΑΕΚ ρωτήθηκε από τον πρόεδρο της Λίγκας, ο Γιώργος Κοσμάς απάντησε: «Βάλτε μας ό,τι ώρα θέλετε, ό,τι μέρα θέλετε, να παίζουμε θέλουμε». Ο Μαρινάκης ανταπάντησε «Αρκεί να μην παίζουμε μπάλα στα αεροδρόμια…» και εκεί ο Γιώργος Κοσμάς ανταπάντησε: «Εμείς δεν παίζουμε μπάλα στα αεροδρόμια, άλλοι παίζουν μπάλα εκεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις