Ελευθερόπουλος: «Το λιγότερo ύποπτα τα όσα έχουμε ζήσει τις τελευταίες μέρες»

Να συνεχιστεί το παιχνίδι με τη Λάρισα από εκεί που σταμάτησε, θεωρεί ότι είναι το πιο δίκαιο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο τεχνικός της Νίκης τόνισε πως η ομάδα του δέχθηκε και πάλι γκολ χωρίς ο αντίπαλος να έχει υποψία ευκαιρίας ενώ για ακόμη μία φορά δεν κλείδωσε το ματς όταν της δόθηκε η ευκαιρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι όσον αφορά την πνευματική προετοιμασία των παιδιών μετά τα όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Αναπόφευκτα, μετά τα όσα έχουμε διαβάσει αυτές τις μέρες, τα οποία παρακολουθούμε, όλως παραδόξως, νιώθουμε ότι ήμασταν σε άλλον αγώνα με τη Λάρισα, όσον αφορά τις εκθέσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και του διαιτητή.

Το λιγότερο είναι περίεργα και ύποπτα τα όσα έχουμε ζήσει αυτές τις ημέρες. Ψάχνουμε τον λόγο στην ομάδα. Μέσα σε λίγες ώρες έπρεπε να προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που παίζει μ’ έναν ιδιαίτερο σχηματισμό χωρίς να έχουμε τις κατάλληλες μέρες για να δουλέψουμε.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα δέχεται γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να έχει υποψία ευκαιρίας, όπως και με τη Λάρισα που μέχρι το 40ο λεπτό θα έπρεπε να έχουμε κλείσει το παιχνίδι. Να είναι πολύ πάνω από 1-0, δεν το συζητώ, έτσι και σήμερα (10/4) ο αντίπαλος προηγήθηκε.

Παρόλα αυτά είχαμε την ψυχραιμία στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε, να παίξουμε την μπάλα μας, να το γυρίσουμε και για ακόμη μία φορά δεν το κλειδώσαμε σε σωρεία ευκαιριών που είχαμε για να γίνει το 1-3 και στο τελευταίο δευτερόλεπτο δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Το πρωτεύον για μένα είναι τα παιχνίδια να παίζονται στα γήπεδα, τα αποτελέσματα καθορίζονται αγωνιστικά. Είναι πολύ εύκολο να λέμε ότι θέλουμε τα αποτελέσματα να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά όταν έρχεται η σειρά μας, θεωρώντας ότι μπορούμε να ευνοηθούμε να προσπαθούμε με άλλους τρόπους να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Λάρισα θεωρώ ότι το σωστό είναι, ανεξάρτητα από το χρηματικό πρόστιμο που μπορεί να επιβληθεί στις δύο ομάδες, να συνεχιστεί το δεύτερο ημίχρονο που είχε ακόμη πάνω από 40 λεπτά και δύο ομάδες που αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο να συνεχίσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις