“Βλέπουν” Μπλάζιτς και Πίτκα στον Ολυμπιακό Β.

Τα τελευταία ονόματα ποδοσφαιριστών που ακούγονται για τον Ολυμπιακό είναι δύο έμπειροι τερματοφύλακες και δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια να υπογράψει ο ένας από τους δύο, για τη θέση του βασικού γκολκίπερ. Πρόκειται για τους Σέρτζιαν Μπλάζιτς (φωτο) και Βαγγέλη Πίτκα. Ο Μπλάζιτς είναι Μαυροβούνιος, 33 ετών, με πλούσια…

…καριέρα, έχοντας παίξει στη Σταντάρ Λιέγης την περίοδο 2010-11, έχει αγωνιστεί επίσης στην Κύπρο σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει σε Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Λαμία, ενώ φέτος αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανιά, καταγράφοντας 13 συμμετοχές (τον γνωρίζουν πολύ καλά τόσο ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, όσο και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος).
Όσον αφορά τον Πίτκα, είναι 32 ετών, αγωνίζεται στη Λαμία, από την οποία αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο (έχει παίξει σε 15 ματς φέτος με τους «κυανόλευκους»). Ξεκίνησε τη χρονιά στον Παναιγιάλειο, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε σε 11 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.
Στον Ολυμπιακό θέλουν να αποκτήσουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα, τον οποίο θα πλαισιώσουν άλλοι δύο αξιόλογοι γκολκίπερ, νεότεροι σε ηλικία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις