Τομ Παπαδόπουλος: «Απόλυτα θιγμένος…»

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

«Υπό την ιδιότητα του αγνού φίλου αλλά και του πιστού στρατιώτη της ιδέας του Ηρακλή μας που στήριξε οικονομικά τα τελευταία δύο χρόνια όλα τα τμήματα του Γυμναστικού συλλόγου θα ήθελα να επισημάνω ορισμένα πράγματα.

Θεωρώ ακατανόητη την πρόθεση του Γυμναστικού Συλλόγου να μην επιτρέψει στην καινούργια διοίκηση  τη χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και του σήματος της ομάδας. Αισθάνομαι απόλυτα θιγμένος από την συμπεριφορά κάποιων που ενώ για δύο χρόνια μου ζητούσαν επίμονα την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια μου τώρα με αγνοούν και βρίσκονται απέναντι μου.

Από την πλευρά μου, απευθυνόμενος προς όλους τους εμπλεκόμενους θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να δείξετε ενότητα, νηφαλιότητα ανεξάρτητα από τις αντιπαλότητες που μπορεί να υπάρχουν γιατί είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι έχουμε ένα κοινό στόχο:

Να στηρίξουμε την ομάδα μας στην δύσκολη αυτή στιγμή και να της παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη τόσο σε οικονομικό όσο και σε νομικό επίπεδο.

Ας ενωθούμε όλοι μαζί και να δείξουμε την απαραίτητη κατανόηση αλλά και την υποστήριξή μας στην ομάδα με σεβαστό τρόπο.

Αυτό είναι το κλειδί για να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

Η απαξίωση και αποδόμηση της νέας διοίκησης μπορεί να οδηγήσει σε τραγικά αποτελέσματα για το μέλλον της ομάδας και πιθανόν την οριστική απομάκρυνση των συμμετοχόντων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την στήριξή σας και την διάθεσή σας να υποστηρίξετε το όλο εγχείρημα με αθλητικό και ειρηνικό πνεύμα.

Εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική αλλά και το συναίσθημα.

Θεωρώ βέβαιο ότι μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας που θα βρίσκομαι στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα έχει λυθεί το όλο πρόβλημα και όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα της ομάδας μας αγκαλιασμένοι στις κερκίδες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις