ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ: Τελικά είχε καλό σκοπό! (Photos)

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σκιάθου κι αφού εκεί εκπλήρωσε το σκοπό της “παραμονής”, για τον αρχηγό της ομάδας Αντώνη Σαρρή ήρθε η ώρα να εκπληρώσει έναν ακόμη, καλό σκοπό!

Έτσι, την περασμένη Κυριακή ο έμπειρος ποδοσφαιριστής νυμφεύθηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Γκουγκούδη κι εντάχθηκε σε μια ομάδα, όχι ποδοσφαιρική, αλλά αυστηρώς οικογενειακή!

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση για τον αγαπητό Αντώνη εκτιμούμε ότι θα είναι δύσκολο να διεκδικήσει την Αρχηγία, καθώς η πείρα μας (εμάς των παλαιότερων) δείχνει ότι στο σπίτι, συνήθως, άλλος είναι ο Αρχηγός!

Το Μυστήριο τελέσθηκε στην εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου στο Βόλο. Κουμπάροι του πανέμορφου ζευγαριού ήταν ο Δημήτρης  Τσολοβίκος και η Γεωργία Τζιαχάνου. Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς και φυσικά ο μικρός Σταύρος.

Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτο και φυσικά καλούς απογόνους, διότι ήδη έχουν φροντίσει γι αυτό. Να είναι πάντα καλά, όμορφοι και γελαστοί και με τη λάμψη τους να φωτίζουν όλους όσους βρίσκονται γύρω τους.

Από καρδιάς τις καλύτερες ευχές…

Χ.Π.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις