«Χτίζαμε στην άμμο»

Συνέντευξη Τύπου εφόλης της ύλης, παραχώρησε την Παρασκευή (20/5) ο Αντώνης Ρέλλας. Ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιάλειου, αναφέρθηκε τόσο στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών, στο ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Μοχάμεντ Μορσέντι, ενώ μεταξύ άλλων προχώρησε στην αποκάλυψη ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιο αγοραστή.

Αφού αρχικά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Βασίλη Κατσίβελου, ο οποίος προοριζόταν για το διοικητικό σχήμα της αχαϊκής ομάδας, αναφέρθηκε αρχικά στην υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού με τους Τάσο Ηλιόπουλο και Γιάννη Καινούργιο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Ήταν το μη χείρον βέλτιστον. Ο Ηλιόπουλος πλήρωσε και το παράβολο συμμετοχής, αλλά εμφανίστηκε ο Μορσέντι και είπε ότι θα αγόραζε το 81%».

Συνεχίζοντας την ομιλία του το αφεντικό των «μελανόλευκων», έκανε αναφορά στο συμφωνητικό το οποίο είχε υπογράψει με τον Μοχάμεντ Μορσέντι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αναφέρει κάποια και αποκρύπτει κάποια άλλα. Δεν κατοχύρωνε την ομάδα. Παρόλα αυτά το υπέγραψα. Πουθενά δεν αναφερόταν το τίμημα. Έβαλε 200 χιλιάδες ως άτοκο δάνειο και έβαλε όρο ότι το ποσό θα επιστρεφόταν αν σε ένα μήνα ματαιωνόταν η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου με υπαιτιότητα της ΠΑΕ. Χτίζαμε στην άμμο. Ήταν ιδιωτικό συμφωνητικό – καρμανιόλα. Δεν υπήρχε καμία ασφαλιστική δικλείδα για την ομάδα».

«Ρωτήστε τον Ηλιόπουλο να σας πει…»

Εν συνεχεία ο Ρέλλας αναφέρθηκε στην εμπλοκή του Παναιγιάλειου σε «ύποπτα προς χειραγώγηση παιχνίδια, ενώ τόνισε πως όταν του έγινε γνωστό από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο ότι ο Μορσέντι θέλει να αποχωρήσει, προσπάθησε να ενεργοποιήσει την συμφωνία με τον Ηλιόπουλο η οποία όμως ματαιώθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ρωτήστε τον κύριο Ηλιόπουλο να σας πει, γιατί ματαιώθηκε»

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο Ρέλλας αναφέρθηκε στον Παύλο Αποστολόπουλο, όπου και ανέφερε ότι είχε καλή πρόθεση, όχι όμως χρήματα, ενώ ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ήρθαν στην δημοσιότητα τα νούμερα τα οποία είχαν συζητήσει μεταξύ τους.

Παράλληλα ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Πελοποννήσου, έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με νέο επενδυτή ο οποίος τον ρώτησε σχετικά με το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Μορσέντι, αλλά και για τις 200.000 ευρώ που ζητάει να πάρει πίσω.

«Απάντησε ότι θέλει το ποσό σε διάστημα ενός μήνα»

Εν συνεχεία ο υποψήφιος επενδυτής απέστειλε εξώδικο με το οποίο ζητούσε ενημέρωση από τον Μορσέντι για την απαίτηση του αυτή, με τον Ρέλλα να απαντά ότι: «Η απάντηση δεν είχε δοθεί τόσο καιρό, αλλά σήμερα (σ.σ. χτες) απάντησε ότι θέλει το ποσό αυτό μέσα σε διάστημα ενός μήνα».

«Η ομάδα δεν παραχωρείται δωρεάν»

Αναφερόμενος στα χρέη της ομάδας, τόνισε ότι αυτά ανέρχονται σε 300.000 ευρώ και είναι προς ΙΚΑ, Εφορία και παίκτες.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Η ομάδα δεν παραχωρείται δωρεάν, υπάρχει τίμημα. Στενοχωριέμαι που με αποκαλούν λαμόγιο, ενώ στα συμβούλια της Football League όλοι λένε τα καλύτερα λόγια και όταν παραιτήθηκε ο Σπύρος Καλογιάννης, μου πρότειναν να αναλάβω».

«Να μη δώσουμε δικαίωμα γα σχόλια»

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Αιγίου, δεν παρέλειψε να ανφερθεί και στους παίκτες οι οποίοι ήταν παρόντες στην συζήτηση, από τους οποίους και ζήτησε τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ζάκυνθο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια για ό,τι πετύχατε. Είστε μάγκες, λεβέντες παρότι εμείς σα διοίκηση είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Συγχαρητήρια στον προπονητή και στο τιμ του. Να είστε περήφανοι γι’ αυτό που πετύχατε. Κάποιοι σας φώναζαν πουλητάρια. Εσείς σώσατε την ομάδα. Να καμαρώνετε γι’ αυτό και να λυπάστε για κάποιους που έστω και περιστασιακά υπηρέτησαν την ομάδα διοικηικά.

Σας ζητώ συγγνώμη δημόσια που δεν ανταποκριθήκαμε ανάλογα με αυτά που προσφέρατε. Θέλω το μάτι σας να γυαλίζει με τη Ζάκυνθο. Να μη δώσουμε δικαίωμα για σχόλια. Όταν σας φώναζαν πουλητάρια μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις