Χωρίς γκολ ο Βόλος στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια για τα πλέι οφ

Με ήττα ολοκλήρωσε τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Βόλος για τη φετινή χρονιά. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν με 2-0 από τον ανώτερο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, έχοντας επτά απουσίες βασικών παικτών (Γκάγκι, Ντέλετιτς, Τσιρίνος, Σιέλης, Οζέγκοβιτς, Κότνικ, Μπαριέντος), με τον Κώστα Μπράτσο να αφήνει στον πάγκο και τους Τσοκάνη, Άλχο και Λούνα, που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Πιρές.
Ο Αυγερινός έκανε τη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, ενώ πρώτο παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ για φέτος ήταν αυτό για τον Θανάση Τριανταφύλλου, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο (πήρε τη θέση του Οικονομόπουλου).
Βασικός, μόλις για δεύτερη φορά φέτος, ξεκίνησε ο Αλέξανδρος Καρτάλης (έπαιξε 75 λεπτά), ενώ ο Κυριάκος Ασλανίδης για δεύτερο συνεχόμενο ματς έπαιξε και στα 90 λεπτά.
Αξίζει, ωστόσο, να σημειώσουμε, πως ο Βόλος ολοκλήρωσε τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα πλέι οφ, δίχως η ομάδα να καταφέρει να σκοράρει στο Πανθεσσαλικό σε πέντε παιχνίδια (τέρματα 0-11).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις