«Παραιτούμαι… αφανίζουν τον Ηρακλή»

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να απορρίψει την αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ Τρίγλια/Ηρακλής και να δικαιώσει τον ποδοσφαιριστή Μπόγκνταν Μάρα οι «κυανόλευκοι» μπαίνουν σε περιπέτειες.

Η συγκεκριμένη απόφαση που δικαίωσε τον Μάρα, για μια απαίτηση που δημιουργήθηκε πριν 12 χρόνια, όταν πρόεδρος του Ηρακλή ήταν ο Αντώνης Ρέμος, φέρνει στην επιφάνεια τον κίνδυνο παρόμοιες αξιώσεις να εγείρουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν να λαμβάνουν από την ΠΑΕ Ηρακλής, παρότι πλέον η ομάδα αγωνίζεται με τον ΑΦΜ της Τρίγλιας. Αυτό άλλωστε επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε και ο κ. Κούγιας.

Μετά την δικαστική εξέλιξη που αποτελεί προάγγελο αδιεξόδου για τον Ηρακλή, ο Στράτος Ευγενίου που ένιωσε να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια του, «σηκώνει τα χέρια».

«Δεν έχω άλλη επιλογή από το να ζητήσω από τον Γυμναστικό Σύλλογο, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας. Αν μπορεί να επωμισθεί τις οικονομικές ευθύνες εγώ παραιτούμαι. Αν έχει και ικανοποιητική λύση για τις μετοχές, ευχαρίστως να τις πουλήσω. Οι Δικαστές και ο δικηγόρος Παναγόπουλος αφανίζουν μία ιστορική ομάδα, για ένα χρέος που δημιουργήθηκε από άλλη ΠΑΕ και από άλλα πρόσωπα» δήλωσε στο metrosport.gr. 

Οσον αφορά το ενδεχόμενο ο Γυμναστικός να μην δώσει λύση τόνισε: «Στην χειρότερη η ομάδα αν υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική και μετατραπεί σε ερασιτεχνικό Σωματείο θα επιστρέψει στην φυσική της έδρα, δηλαδή την Τρίγλια. Εκτός κι αν υπάρξουν Ηρακληδείς που να θέλουν να την τρέξουν στην κατώτερη κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις