Μαζεύουν… κομμάτια στον Ηρακλή

Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση και κυρίως η επόμενη ημέρα στον Ηρακλή. Παρά το γεγονός ότι υπήρξε συνάντηση και συμφωνία απόψεων μεταξύ Στράτου Ευγενίου και Αλέξη Κούγια (παρόντος του Φώτη Θέου), ακόμη δεν ξεκαθάρισε το «είδος» της σύμπραξης, οικονομικής και διοικητικής. 

Ο κ. Κούγιας επανέλαβε στον νυν μεγαλομέτοχο της πρόθεσή του να εισέλθει στην ΠΑΕ, αγοράζοντας ποσοστό μετοχών και να βοηθήσει τον Ηρακλή να ορθοποδήσει. Ειδικά μετά το… στραπάτσο με τον Μάρα που δημιούργησε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Στη Μίκρα προσπαθούν να μαζέψουν τα… κομμάτια τους έπειτα από την αρνητική απάντηση στο αίτημα αναψηλάφησης και τη δικαίωση ουσιαστικά του Ρουμάνου πρώην ποδοσφαιριστή του Ημίθεου.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται εν αναμονή της επιβολής τιμωρίας, κάτι που αν δεν συμβεί θα είναι σωτήριο για τον Ηρακλή. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μπουν σε καθεστώς διακανονισμού με την πλευρά του Μάρα και τον δικηγόρο του Γιώργο Παναγόπουλο. Για αυτό το λόγο την επόμενη εβδομάδα Στράτος Ευγενίου και Φώτης Θέος θα κατέβουν στην Αθήνα.

Όπως είναι φυσικό όλα τα αγωνιστικά θέματα και δη αυτά των ανανεώσεων συμβολαίων περνούν σε δεύτερη μοίρα, μιας και προέχει η «οικονομική θηλιά» που υπάρχει-προς το παρόν- μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις