Μαγική εικόνα στην Πτολεμαΐδα: Μπορούσε νίκη ο Μαγνησιακός

Για την τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου, ο Μαγνησιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 στην Πτολεμαΐδα από τον Εορδαϊκό.

Ο Θάνος Θεοδώρου, λόγω κάποιων απουσιών βασικών παικτών, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει ευκαιρίες ως τώρα.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς φάσεις στις δύο περιοχές, εκτός από ένα σουτ του Κέκια, που έφυγε άουτ στο 9′.

Στο β’ ημίχρονο ο Μαγνησιακός μπήκε δυνατά και στο 51′ έγινε το 0-1, με πλασέ του Γαλανόπουλου μέσα από την περιοχή, δεχόμενος τελική πάσα από τον Βουρδάκη και προσποίηση του Λάμπου.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου έχασε πολλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του. Στο 60’ ο Πίτσικος απέκρουσε το πλασέ του Ζαρκαδή. Αμέσως μετά ο Βουρδάκης από θέση τετ α τετ έκανε αδύναμο πλασέ, ενώ στο 68′ ο Λάμπος πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 78′ από παράλληλη σέντρα του Μπαλίτσα ο Δερβίσι από κοντά ισοφάρισε για τον Εορδαϊκό

Στο 81′ ο Βουρδάκης έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Πίτσικος. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το δεύτερο γκολ για τον Μαγνησιακό ήταν θέμα χρόνου, ο Εορδαϊκός στο 90′ από κόρνερ του Τσαγκαλίδη και κεφαλιά Πούλιου έκανε το 2-1 και στο 93′ και πάλι ο Δερβίσι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Τζίκας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Φάκανας (Μακεδονίας)
Αλμπάντης ( Μακεδονίας).

Μαγνησιακός: Ράπτης(57′ Γρηγοριάδης), Δημητριάδης, Λουκάι (89′ Τρίμης), Χριστίδης, Βέρτζος, Ζέρβας (57ο Καΐλας), Βουρδάκης, Γαλανόπουλος, Κέκιας (57′ Ζαρκαδής), Βλάχος, Λάμπος (68′ Γκέρτσος).

Εορδαϊκός: Πίτσικος, Στεργιόπουλος (90′ Παπαδόπουλος) Βούρτης (63′ Καλόγηρος), Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Χιμολάρι, Τρούπκος (63′ Δερβίσι), Καβαλάρης (90′ Βλάχου), Ματούλας (63′ Τσαγκαλίδης), Σέχι.

Ευχαρίστησε τον Εορδαϊκό για τη φιλοξενία:

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του Εορδαϊκού για την άψογη φιλοξενία”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις