«Στον Βορρά με 62 βαθμούς έκαναν φιέστες…»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για… φόβο στην επιτυχία και τόνισε ότι η Athens Kallithea δεν πήρε αυτό που άξιζε.

Φόβο για την επιτυχία διέκρινε ο προπονητής της Athens Kallithea, Γιώργος Σίμος. Όπως τόνισε, η ομάδα του δεν πήρε αυτό που άξιζε και ανέφερε:

«Είναι μία δύσκολη για εμάς. Το ότι η ομάδα μας αυτή τη στιγμή δεν είναι στη Super League. Η προσπάθειά μας τους τελευταίους 6,5 μήνες είναι τέτοια που έχουμε 62 βαθμούς και στον βόρειο όμιλο με τους ίδιους βαθμούς ή λιγότερους έχουν γίνει φιέστες. Με όλο τον σεβασμό στην ομάδα που βγήκε πρώτη, θεωρώ ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι που δεν βρισκόμαστε στη Super League.

Στην Ηλιούπολη χάσαμε μόνοι μας. Δώσαμε τη δυνατότητα να μη γίνει αυτό που αξίζαμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι συνέχεια στη 2η θέση. Δυστυχώς, αυτό που πρέπει να αξιολογήσουμε είναι η δέσμευσή μας και τα εσωτερικά μας κίνητρα σε κρίσιμες στιγμές και ο βαθμός μας συγκέντρωσης δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε για να είμαστε σήμερα στη Super League. Έκει έπρεπε να ήμασταν με όλο τον σεβασμό στην ομάδα που βγήκε.

Είχαμε τρεις, τέσσερις στιγμές μέσα στο πρωτάθλημα να περάσουμε μπροστά, να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο και να νιώσουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ο φόβος για την επιτυχία, τα εσωτερικά μας κίνητρα, δεν ήταν τόσο μεγάλα για να είμαστε σήμερα στη Super League. Η προσπάθεια έγινε από τους ποδοσφαιριστές μου. Οφείλω να αναγνωρίσω τον επαγγελματισμό τους 6,5 μήνες. Εκτός από τον τελευταίο αγώνα που «τσιμπήσαμε» και δώσαμε το δικαίωμα να μη διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που είναι στενάχωρο, γιατί δεν το αξίζαμε».

Για την επόμενη μέρα:

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι με την αξιοπρέπεια που αξίζει σ’ αυτή την ομάδα και τον σεβασμό στους εαυτούς μας και τους διπλανούς μας, είναι οι προπονήσεις για το παιχνίδι με το Ρουφ να είναι του επιπέδου όλης της χρονιάς. Να τελειώσουμε και ό,τι είναι να γίνει θα το μάθουν πρώτα οι υπεύθυνοι».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις