Άνοδο για “4” πρότεινε η Καλλιθέα – Υποσχέσεις για παγκόσμιους χορηγούς

Η πρόταση των Κυανόλευκων στο τελευταίο ΔΣ και η δέσμευση Φιλιππάκου για χορηγούς και επενδυτές!

Μεταξύ των ομάδων που κατέθεσαν προτάσεις στο τελευταίο ΔΣ της Super League 2 για την προκήρυξη ήταν η Athens Kallithea. Τι πρότειναν οι Κυανόλευκοι; Απευθείας άνοδο των δύο πρώτων από κάθε όμιλο.

Για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, μάλιστα, η ομάδα της Καλλιθέας πρότεινε απευθείας άνοδο των δύο πρώτων και πλέι οφ (3-4-5) για το 3ο εισιτήριο…

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ, εάν αυτό συμβεί, τότε ο Τεντ Φιλιππάκος «εγγυάται πως θα φέρει στη διοργάνωση παγκόσμιους επενδυτές, χορηγούς και τηλεοπτική κάλυψη στη Super League και θα ανεβάσει το προϊόν της Super League 2».

Μεταξύ άλλων η πρόταση της Athens Kallithea αναφέρει:

«Επιφυλασσόμαστε σχετικά προκειμένου να κατατεθεί πρόταση αναφορικά με το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 24 και 2024-25 όπου για φέτος 4 ομάδες θα επιτύχουν τον προβιβασμό στην ανώτερη κατηγορία, 2 από κάθε όμιλο χωρίς πλέι οφ.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο που δεν θα υπάρχουν όμιλοι, 3 ομάδες θα ανέβουν, οι 2 ομάδες με απευθείας άνοδο και θα διεξαχθούν πλέι οφ για τον 3, 4, 5 και 6 όπως είναι στην Αγγλία στην Championship και στην Ιταλία στη Serie B.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-25 θα έχει 16 ομάδες στη Super League εκ των οποίων υποβιβάζονται 3, συνεπώς οι 13 ομάδες θα είναι ασφαλείς, συγκριτικά με την αγωνιστική περίοδο 2023-24 που θα έχει 14 ομάδες και οι 12 ομάδες αντίστοιχα θα είναι ασφαλείς.

Θα αποσταλεί λεπτομερής πρόταση σχετικά και ο Φιλιππάκος εγγυάται πως εφόσον το παραπάνω ισχύσει, θα φέρει στη διοργάνωση παγκόσμιους επενδυτές, χορηγούς και τηλεοπτική κάλυψη στη Super League και θα ανεβάσει το προϊόν της Super League 2».

Το FL News παρουσιάζει το σχετικό έγγραφο:

aprokali

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις