Θλίψη σε Βόλο και Σκιάθο για τον Δημήτρη Περδικάρη

Σε ηλικία 57 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Περδικάρης.

Ο άτυχος Βολιώτης διατηρούσε καφέ και ψητοπωλείο στο νησί της Σκιάθου και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής στην άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του Δημήτρη Περδικάρη θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου στον Βόλο, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 12 μ.μ..

Συγκινητικό το αντίο του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφου, Νίκου Τζούμα στον φίλο του, Δημήτρη: Σήμερα, μου έφυγε ένας φίλος. Πίστευα πως με την δυναμη της ψυχής του θα ξεπερνούσε το εμπόδιο του Καρκίνου. Μόνο αυτός όμως ήξερε, είχε λογαριάσει τον Θάνατο και είχε συμβιβαστεί με αυτόν. Έγω όμως του έλεγα πως δεν θα φύγει… θα μένει δυνατος πίσω από τον πάγκο του Mitso Cafe και με την βροντερή του φωνή θα μου “κατεβάζει καντήλια”…. έτσι για να κάνουμε την ψυχοθεραπεία μας. Μου έλεγε “έλα να βγουμε μια φωτογραφία selfie να με θυμάσαι” αλλά γελούσα από τη μία, από την άλλη ήξερα όμως πως δεν το έλεγε αστεία. Είναι αλήθεια πως δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα και τωρα που γράφω αυτές τις γραμμές. Ξέρω πως δεν θα τον αντικρύσω τις επόμενες ημέρες ούτε στο Καφέ ούτε στο piner tree αλλά η παρουσία του για μενα θα είναι εκεί, μπροστά στην είσοδο, ή καθισμένος στην καρέκλα στο τέρμα του μαγαζιού να με περιμένει…. Καλό Ταξίδι φίλε Dimitrios Perdikaris Καλή Δύναμη Κατερίνα Λαρισαίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις