«Να μην ανησυχούν οι φίλαθλοι για την εκκαθάριση»

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 στρέφεται κατά του Ιωάννη Σεϊδαρίδη, ο οποίος προσπαθεί, σύμφωνα με τον σύλλογο, να μπλοκάρει την εκκαθάριση της προηγούμενης ΠΑΕ.
Η ενημέρωση από τη σερραϊκή ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ 1964 έπειτα από πρόσκληση που απέστειλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την πορεία της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ έπειτα από αναφορές –καταγγελίες του κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΕΪΔΑΡΙΔΗ έχει να δηλώσει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 εκπροσωπούμενη από το Νομικό της Σύμβουλο κ. Άκη Τρέντσιο, τον Πρόεδρο του ΜΓΣ Πανσερραϊκού κ. Βασίλη Χατζημιχαϊλίδη, την εκκαθαρίστρια κ. Δέσποινα Σημίτζη και τον λογιστή κ. Χρήστο Διαμαντόπουλο παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση όπου και υπέβαλαν τα σχετικά έγγραφα και αποδείξεις σχετικά με την εκκαθάριση.

Έχοντας καταθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που προβλέπει ο Νόμος εδώ και αρκετό καιρό ο καταγγέλλων προφανώς υποκινούμενος από εμμονές προς πρόσωπα που έχουν αποβιώσει «κυνηγάει φαντάσματα» προσπαθώντας με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο να δημιουργήσει πρόβλημα στον Πανσερραϊκό και στην ουσία σε όλο τον Σερραϊκό αθλητισμό. Η κοινωνία των Σερρών έχει απομονώσει εδώ και καιρό άτομα με τέτοιες αντιλήψεις ευελπιστώντας σύντομα να πράξουν τα ίδια και οι αρμόδιες αρχές.

Όλοι οι προαναφερόμενοι έχουν ετοιμάσει τα σχετικά υπομνήματα τα οποία θα καταθέσουν εντός εβδομάδας.

Οι φίλαθλοι της ομάδας δεν θα πρέπει να διατηρούν καμία ανησυχία αναφορικά με την υπόθεση της εκκαθάρισης».