«Επιλέξαμε τον Τζαναβάρα και για το ήθος του» (photos)

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Valis», ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας, τον κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα. Επίσης, τόνισε πως σύντομα…

…θα ανακοινωθούν και οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν στο ρόστερ, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» θα γίνει τον Αύγουστο στο Καϊμακτσαλάν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μποτσιβάλη κατά την παρουσίαση του Παναγιώτη Τζαναβάρα:
«Μετά από πολλές ζυμώσεις καταλήξαμε στον κ. Τζαναβάρα, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος δικός μου, αλλά και σε σας. Τα κριτήρια δεν ήταν μόνο αγωνιστικά. Τον επιλέξαμε και για το ήθος του. Εύχομαι στον κ. Τζαναβάρα καλή αρχή και καλή επιτυχία. Έχουμε ετοιμάσει έναν κατάλογο παικτών, ο οποίος δεν είναι ανακοινώσιμος, καθώς πολλοί από αυτούς τους ποδοσφαιριστές παίζουν μέχρι και σήμερα στις ομάδες τους (σ.σ. παίκτες από τη football League). Αυτοί θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδα. Θα αποκτηθούν και ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία και μέχρι τις 10 Ιουνίου θα ανακοινώσουμε το ρόστερ.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο αθλητικό κέντρο που βρίσκεται στο Καϊμακτσαλάν, στον Άγιο Αθανάσιο, στις αρχές Αυγούστου, ενώ η αθλητική εταιρεία Umbro θα ντύσει φέτος της ομάδας.
Ο κ. Τζαναβάρας στην επιλογή των παικτών θα έχει τον τελευταίο λόγο. Θα φτιάξει την ομάδα βάσει των δικών μας προσδοκιών. Θέλω όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε μια καινούργια αρχή, να βάλουμε τις βάσεις στην ομάδα και με σωστή οργάνωση να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα είναι μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, σαν αυτή που αξίζει στον Ολυμπιακό και γρήγορα να ανέβει στην κατηγορία που ανήκει».
Για τους συνεργάτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα στο προπονητικό τιμ: «Σύντομα θα ανακοινώσουμε τους συνεργάτες του κ. Τζαναβάρα, αλλά και τα άτομα που θα στελεχώσουν τη διοικούσα επιτροπή. Επίσης θα ανακοινώσουμε και το χώρο που θα στεγαστούν τα νέα γραφεία της ομάδας».
Για το αν θα είναι το ΕΑΚ η έδρα του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά: «Θέλουμε να είναι το ΕΑΚ η έδρα μας. Αυτό είναι το σπίτι του Ολυμπιακού. Αν δεν καταφέρουμε να παίξουμε σ’ αυτό το γήπεδο, θα βρούμε λύση. Πιστεύω ότι θα δοθεί λύση σύντομα, περιμένουμε απάντηση από τον Δήμο Βόλου. Έχουμε κάνει πρόταση και για να πάρουμε το Πανθεσσαλικό, καθώς ούτως ή άλλως πρέπει να δηλώσουμε δύο γήπεδα, ως έδρα. Εμείς θέλουμε να παίζει η ομάδα στο ΕΑΚ και το Πανθεσσαλικό να είναι εφεδρικό γήπεδο. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, τουλάχιστον δυο-τρεις την εβδομάδα».

Σε ερώτηση για την εκκαθάριση της ΠΑΕ, απάντησε: «Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Μην μεταφέρετε άγχος στον κόσμο. Σίγουρα θα προχωρήσουμε και σε αυτόν τον τομέα, βήμα-βήμα, είναι και νομικό το θέμα. Μακάρι να λυθεί άμεσα, αν είναι δυνατόν και σε τρεις μήνες».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις