Τα στιγμιότυπα από την πεντάρα της ΑΕΛ με Διαγόρα (video)

Ιδανικά έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για φέτος η ΑΕΛ.

Οι Βυσσινί υποδέχτηκαν στο Αλκαζάρ τον αδιάφορο Διαγόρα Ρόδου και τον διέσυραν με 5-0, διατηρώντας διαφορά 3 πόντων από την 3η Νίκη Βόλου και ενώ οι δύο ομάδες έχουν να παίξουν ακόμα 40 λεπτά στη Νεάπολη (η ΑΕΛ προηγείται 2-1).

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης έδωσε χρόνο σε αρκετούς νεαρούς, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να φτάσουν στην πιο ευρεία φετινή τους νίκη. Ο Αντράντα στο 17′ άνοιξε το σκορ, ο Κώστας Παπαγεωργίου με σουτ στο 60′ έκανε το 2-0 και ο Μιλτιάδης στο 74′ το 3-0. Ο Όγκμποε που ήρθε από τον πάγκο πρόλαβε να σημειώσει 2 τέρματα, στο 83′ με πέναλτι που κέρδισε ο Πλέγας και στο 90′ με σουτ.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 5-0
Σκόρερ: 17′ σουτ Αντράντα, 60′ σουτ Κ. Παπαγεωργίου, 74′ σουτ Μιλτιάδης, 83′ πέν., 90′ σουτ Όγκμποε

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος (67′ Αντωνόπουλος), Μαϊδανός (46′ Κοσονού), Μαξιμένκο, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Κ. Παπαγεωργίου (67′ Ζησούλης), Αντράντα, Πλέγας, Πεντρόζο, Νικολιάς (46′ Μιλτιάδης), Τσιριγώτης (61′ Τσιριγώτης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Άγγελος Διγκόζης): Γαλάνης, Πετράκης, Γιανναράκης (50′ λ.τρ. Χότζα), Γκρόζντανιτς, Ξεπαπαδάκης (54′ Καβαλιέρι), Καραμάνης, Τσιαντούλας, Μιχόπουλος (46′ Βουργουντζής), Μπούμπας, Παραστατίδης (46′ Παπαϊωάννου), Αρίας.

Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Χατζηνάκος, Τσακίρης (Δράμας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις