Στο Πήλιο για προετοιμασία ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το πρόγραμμα για την προετοιμασία της νέας χρονιάς. Στο Πήλιο θα γίνει το βασικό “μοντάρισμα” των Περιστεριωτών, οι οποίοι θα δώσουν δύο φιλικά προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: 

“Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει αρχίσει.

Στο πλαίσιο αυτό, το τεχνικό τιμ έχει καταρτίσει το πρόγραμμα για το χτίσιμο του Ατρόμητου της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία αρχίζει ουσιαστικά στις 29 Ιουνίου, ενώ η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα:

29 Ιουνίου: Πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιήσει αιματολογικό, καρδιολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου.

30 Ιουνίου: Δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιήσει αιματολογικό, καρδιολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου.

1 Ιουλίου: Χωρισμένοι σε πέντε γκρουπ, οι παίκτες της ομάδας μας θα πραγματοποιήσουν μυοσκελετική αξιολόγηση από τον ειδικό εξοπλισμό που υπάρχει στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη.

2 Ιουλίου: Πλήρης εργομετρικός έλεγχος μέσω του σύγχρονου εξοπλισμού που υπάρχει στο προπονητικό μας κέντρο στο Μαζαράκη.

3 Ιουλίου: Αγιασμός και πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο Μαζαράκη. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και ενδιάμεσα γεύματα στο εστιατόρια του προπονητικού μας κέντρου μέχρι και τις 10 Ιουλίου. Στις 7 και 8 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος ισοκινητικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών σε δύο γκρουπ, με την αποθεραπεία τους να πραγματοποιείται στην πισίνα και το σπα στο Μαζαράκη.

11 Ιουλίου: Αναχώρηση της αποστολής για την Πορταριά Πηλίου μέχρι και τις 24 Ιουλίου. Σε αυτή τη χρονική περίοδο θα διεξαχθούν δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η οποία έχει προγραμματιστεί για 18/19/20 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν άλλα πέντε φιλικά, με τους αντιπάλους να ανακοινώνονται τις προσεχείς ημέρες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις