Επιστροφή Σιαμέτη στον πάγκο του Πυράσου!

Ο Γιάννης Σιαμέτης είναι ο νέος προπονητής στον Πύρασο.

Ο Αλμυριώτης τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου με την οποία είχε κατακτήσει το νταμπλ την αγωνιστική σεζόν 2021-21.

Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει την επιστροφή του νταμπλούχου Γιάννη Σιαμέτη στον πάγκο της ομάδας μας! Ύστερα από συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, ο Αλμυριώτης προπονητής απάντησε θετικά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πυράσου.

Είναι ο προπονητής που σε ηλικία 34 ετών οδήγησε τον Πύρασο στο τρίτο νταμπλ της ιστορίας του κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ύστερα από μια επίπονη διαδικασία της ιδιαίτερης πρώτης φάσης και των πλέι οφ το 2021-22, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΘ στον τελικό με την Αγία Άννα στον Αλμυρό.

Σε δήλωσή του στο pyrasos.com ο Γιάννης Σιαμέτης τόνισε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Πύρασο και τη Νέα Αγχίαλο όπου πέρασα μία καταπληκτική χρονιά και θα βρω πολλά πρόσωπα οικεία με τα οποία συνεργάστηκα άψογα είτε αυτά είναι στη διοίκηση είτε ποδοσφαιριστές. Πέρυσι αποφάσισα για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους να μην δουλέψω, ξεκουράστηκα και θεωρώ ότι έφθασε η ώρα να επιστρέψω στους πάγκους. Η πρόταση της διοίκησης ήταν τιμητική και μου δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Πύρασος θα έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις