Θέλει τους δύο δανεικούς ο Γκουτσίδης – Μεταγραφική ενίσχυση και στη διοίκηση

Στην ΑΕΛ ήδη αρχίζουν να διαμορφώνουν το έμψυχο δυναμικό της νέας αγωνιστικής περιόδου και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης εισηγήθηκε την παραμονή των δύο παικτών που ήταν δανεικοί στη λαρισινή ομάδα, του Αντράντα και του Τσιριγώτη.

Τα δικαιώματα του Αντράντα τα έχει η Αργεντίνικη Ρασίγκ Κλουμπ και του Τσιριργώτη ο Λεβαδειακός. Αυτό σημαίνει ότι για να αποκτηθούν, είτε με ελεύθερη μεταγραφή είτε ως δανεικοί, θα πρέπει να συναινέσουν οι ομάδες τους. Ο Αντράντα έχει ηλικία 22 χρονών, είναι γεννημένος στο Λανούς και πέρυσι αγωνιζόμενος στην ΑΕΛ έπαιξε 21 παιχνίδια (στα 10 ξεκίνησε ως βασικός) και πέτυχε δύο τέρματα. Θεωρείται ταλέντο και σίγουρα αν αποκτηθεί θα είναι αξιόλογη προσθήκη. Ο Τσιριγώτης πήρε μεταγραφή στην ΑΕΛ τον Ιανουάριο και σε 12 παιχνίδια πέτυχε 7 τέρματα, μια συγκομιδή εντυπωσιακή.

Ο Γκουτσίδης θέλει τους παίκτες, αλλά χωρίς να υπολογίζει πιθανό αντίτιμο των ομάδων. Από κει και πέρα γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και αυτός να αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί διάφοροι στόχοι, αλλά χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ;

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, προ των πυλών βρίσκονται σημαντικές διοικητικές αλλαγές, για να ακριβολογούμε διοικητικές προσθήκες. Γίνονται κάποιες συζητήσεις, αλλά χωρίς να υπάρχει συμφωνία. Μέχρι τέλος Ιουλίου, που θα γίνει η «πρώτη» της ομάδας, θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στη διοίκηση, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις