Κοντά και στον Άλεξιτς ο Πανσερραϊκός – “Δίχτυα” και στη Σούπερ Λιγκ

Ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται απο τη νέα σεζόν στα «σαλόνια» της Super League, με τα «λιοντάρια» να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα του συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταθέσει προτάσεις στους Ανδρέα Γιαννιώτη και Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, ενώ έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση και του Κόστα Άλεξιτς.

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει έπειτα απο 13 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία της χώρας και φαίνεται πως έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδα των Σερρών θέλουν να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό με πρώτο στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Έτσι, βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών με μεγάλη εμπειρία από την Super League, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, προερχόμενοι μάλιστα από μία πολύ καλή σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα «λιοντάρια» έχουν καταθέσει ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις στους Ανδρέα Γιαννιώτη και Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη.

Ο πρώτος αποτέλεσε παρελθόν από τον Ατρόμητο ύστερα από δυο γεμάτες σεζον και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, επιδιώκοντας μία μετακίνηση σε ομάδα του εξωτερικού. Ωστόσο, αν δεν προκύψει κάτι αξιόλογο, δεν αποκλείεται να δει ζεστά την περίπτωση του Πανσερραϊκού, ο οποίος του προσφέρει γη και ύδωρ για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Την ίδια στιγμή, το ίδιο θελκτική είναι κι η πρόταση προς τον Μπαλογιάννη, ο οποίος αποχώρησε από τον ΟΦΗ και βρέθηκε στα ραντάρ ολλανδικών συλλόγων, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρει την ιδανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Η περίπτωση του Πανσερραϊκού δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, ενώ ρόλο αναμένεται να παίξει και ο νέος προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από το διάστημα που συνυπήρξαν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Πέρα, όμως, από ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην Super League, ο Πανσερραϊκός «τσεκάρει» και περιπτώσεις από τη δεύτερη κατηγορία. Μία εξ αυτών είναι ο πρώτος σκόρερ του Βορείου Ομίλου, Κόστα Άλεξιτς. Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 19 γκολ σε 26 αγώνες με τη φανέλα του Ηρακλή, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις