Ο Σλοβάκος Σάμουελ Μραζ στο “στόχαστρο” του Βόλου

Για την απόκτηση του Σλοβάκου Σάμουελ Μραζ που πέρσι έπαιζε στην Ανόρθωση, δανεικός από την Σπέτσια, φαίνεται ότι κινείται ο Βόλος.

Ο Βόλος ψάχνει για επιθετικό και οι Κύπριοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Σλοβάκο Σάμουελ Μραζ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkida.net η θεσσαλική ομάδα κινείται για την απόκτηση του 26χρονου διεθνή Σλοβάκου που πέρσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε στην Ανόρθωση, δανεικός από την Σπέτσια στην οποία ανήκει.

Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την πολύ καλή σχέση του με το γκολ.

Πέρσι με τη φανέλα της «Κυρίας» σημείωσε έξι γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ σε συνολικά 21 εμφανίσεις του Ως κορυφαία σεζόν της καριέρας του σε προσωπικό επίπεδο ήταν το 2017/18 όταν με τη Ζίλινα αναδείχθηκε τόσο MVP του σλοβακικού πρωταθλήματος όσο και πρώτος του σκόρερ, καθώς βρήκε 21 φορές δίχτυα και έδωσε πέντε ασίστ σε 34 συμμετοχές του στη λίγκα.

Το 2016/17 και το 2021/22 κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα με Ζίλινα και Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα, ενώ με τη δεύτερη αντιμετώπισε τότε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League.

Με ύψος 1.83 αν και παίκτης περιοχής, με 64 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, διακρίνεται και στο κομμάτι της δημιουργίας όπου έχει και 20 ασίστ.

Το 2018 αποκτήθηκε από την Έμπολι. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Κροτόνε, Μπρόντμπι, Ζαγκλέμπιε ενώ το 2021 υπέγραψε στη Σπέτσια, όπου πριν τον κυπριακό σύλλογο παραχωρήθηκε δανεικός στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και την Μιράντες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις