Προς Ολυμπιακό Βόλου ο Σέττος – Το “γαϊτανάκι” με Κόλα και Πετράκο

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει τις επαφές και τις συζητήσεις με παίκτες που έχει βάλει στο μεταγραφικό του “στόχαστρο” ώστε μέχρι το τέλος του Ιουλίου να έχει συμπληρώσει το “παζλ” του ρόστερ του.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, κ. Παπαδόπουλος, ο γενικός αρχηγός Τάσος Κυριάκος και ο Στέλιος Αρσένος είναι σε “ανοιχτή γραμμή” και τρέχουν τον μεταγραφικό και οργανωτικό σχεδιασμό ώστε οι ερυθρόλευκοι να μην αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης τη μεταβατική χρονιά της Α’ ΕΠΣΘ.

Άγγελος Σταυράκης, Αλέκος Αναστασίου και Φίλιππος Σκοπελίτης έχουν ήδη ανακοινωθεί ενώ ακολουθεί η μεταγραφή του Μπάμπη Πετράκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ο Δημήτρης Σέττος έχει, επίσης, συμφωνήσει και αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Ο έμπειρος επιθετικός πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Αγία Άννα τα τελευταία τρία χρόνια και για τη μετακίνησή του χρειάζονταν η θετική απάντηση της ομάδας του.

Και κάπου εδώ αρχίζει μία ιστορία που μόνο φανταστική δεν είναι καθώς οι πηγές είναι αξιόπιστες και έγκυρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε συμφωνία “κυρίων” για ανταλλαγή των δελτίων Πετράκου – Σέττου με Κόλα. Οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές θα έπαιρναν τα δελτία τους ώστε να μετακινηθούν στον Ολυμπιακό Βόλου με την προϋπόθεση ο Κλεβί Κόλα να ακολουθούσε το αντίθετο δρομολόγιο. Όλα δείχνουν πως τελικά έτσι έγινε, όμως το ερωτηματικό που προκύπτει είναι γιατί η διοίκηση των ερυθρολεύκων προσπάθησε να μεταπείσει τον Κόλα, αν τελικά προσπάθησε…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις