Το “μπαμ” με Κόλα η Αγία Άννα

Η Αγία Άννα έχοντας ως βάση μία ακαδημία με εκατοντάδες παιδιά, προσπαθεί να έχει ως «βιτρίνα» της μία ομάδα που θα αποτελεί το τελευταίο σκαλοπάτι για τα παιδιά που ολοκληρώνουν την ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση και θέλουν να «πετάξουν» ψηλότερα.

Τα δύο τελευταία χρόνια προσπάθησε να κάνει το παραπάνω βήμα, ανεβαίνοντας στη Γ’ Εθνική, χωρίς ωστόσο επιτυχή κατάληξη. Ο Γιάννης Σίμος και τα αδέλφια Τσιουρέλη δεν απογοητεύτηκαν από την κατάληξη του εγχειρήματος καθώς δεν αποτελεί αυτοσκοπό η παρουσία της «ναυαρχίδας» της ακαδημίας σε εθνικό πρωτάθλημα. Η συμμετοχή ομάδων σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, η δημιουργία της Β’ ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ και η πρώτη ομάδα, εξασφαλίζει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της, μικροί και μεγάλοι, γεύονται τη χαρά του «αγωνίζεσθαι».

Πολλοί ήταν αυτοί που «πόνταραν» στο σενάριο η Αγία Άννα στο φετινό πρωτάθλημα να παρουσιαστεί αποδυναμωμένη, πιστεύοντας πως έπαιξε τα «ρέστα» της στο προηγούμενο. Οι 17 ανανεώσεις έδειξαν πως οι κυανέρυθροι θα συμμετέχουν και θα αγωνιστούν με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα και γιατί όχι, αν ο πήχης δεν ανέβει πολύ ψηλά, να μην επιχειρήσουν και το βήμα για παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το βαρύ όνομα στην κατηγορία ωστόσο θα πρέπει να αποδείξει στην πράξη πως η στελέχωση του ρόστερ του θα είναι ανάλογη του ονόματός του ώστε να αποτελέσει το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Συμφωνία με Κόλα

Ο Κλεβί Κόλα μπήκε στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων της Γ’ Εθνικής αλλά και της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Ολυμπιακός Βόλου του έκανε πρόταση ανανέωσης ωστόσο η απόφαση του έμπειρου μέσου ήταν ειλημμένη εδώ και αρκετό διάστημα. Ο κ. Παπαδόπουλος το γνώριζε και προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, όπως συνέβη με τον Φίλιππο Σκοπελίτη. Ωστόσο με τον Κόλα η προσπάθεια δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Κλεβί Κόλα ήθελε να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον και  η Αγία Άννα του πρόσφερε όσα ζητούσε. Πολλοί ποδοσφαιριστές της είναι φίλοι του ενώ φιλικές σχέσεις διατηρεί και με τη διοίκηση του συλλόγου. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο να επιλέξει την Αγία Άννα ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η προφορική συμφωνία είναι υπαρκτή ωστόσο θα πρέπει να μετουσιωθεί σε γραπτή με υπογραφές ώστε η Αγία Άννα να αποκτήσει έναν παίκτη που θα παίξει ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή και γενικότερα στην ομάδα. Οι 28 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και οι 147 στη Γ’ τα τελευταία οκτώ χρόνια πιστοποιούν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την αξία του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις