Υπογράφει ο Αλέξις Τρουιγέ στον Βόλο

Τα τυπικά απομένουν ώστε ο Βόλος να εντάξει στο ρόστερ του τον Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλέξις Τρουιγέ. Ο 23χρονος μέσος έρχεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Το who is who του Τρουιγέ

Ο Αλέξις Τρουιγιέ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2000 στην πόλη Σεν Πριστ Αν Γιαρέζ της κεντρικής Γαλλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ρεν όπου και παρέμεινε έως τα 19 του χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2020 τον απέκτησε η Νις, όπου αρχικά αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2020 κέρδισε θέση στην πρώτη ομάδα, πήρε συμμετοχές και μάλιστα αγωνίστηκε και σε δύο παιχνίδια των ομίλων του Europa League. Το καλοκαίρι του 2021 δόθηκε δανεικός στην Οσέρ με την οποία αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας και κέρδισε την άνοδο στη Ligue 1, προτού επιστρέψει το καλοκαίρι του 2022 στη Νις. Είναι διεθνής με την Κ18 της Γαλλίας.

Το καλοκαίρι του 2022 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης, σχεδόν όλη τη χρονιά, παίρνοντας 19′ λεπτά συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία.

Το θετικό είναι ότι ο Γάλλος μέσος έχει ακολουθήσει όλο το προπονητικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις