Το Gazzetta αναλύει το φαινόμενο «Κωνσταντέλια»: Ο… μπήχτης που ερωτεύτηκε τη μπάλα και κάνει όργια

Το life story του Γιάννη Κωνσταντέλια: Ο… μπήχτης που ερωτεύτηκε τη μπάλα και κάνει όργια

Από το Βόλο μέχρι τον ΠΑΟΚ, το Gazzetta αναλύει το φαινόμενο «Κωνσταντέλια» που έχει… ερωτευτεί όλη η Ευρώπη.

Στην οδό Έρωτος στο Βόλο. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, το σημερινό μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο περσινός MVP για τον κόσμο του «δικέφαλου του Βορρά». Το παιδί που… μεγάλωσε. Ο άντρας που είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο.

Γράφει ο Παναγιώτης Δαλαταριώφ

Ο μπαμπάς του Βασίλης, δούλευε σκληρά στα τσιπουράδικα της πόλης κι η μητέρα του ως καθαρίστρια, έκαναν τα πάντα για να μεγαλώσουν σωστά και χωρίς να λείπει το παραμικρό στα τρία τους παιδιά. Στην Κωνσταντίνα, στην Ευαγγελία και στον Γιάννη.

Στο πρώτο σπίτι, στο πατρικό του, εκεί όπου ο κυρΓιάννης έπαιρνε από το χεράκι τον εγγονό του, το καμάρι του και τον πήγαινε στις προπονήσεις. Μέσα από τα τσιμέντα και 5Χ5 άρχισε να ξεπηδά από μέσα του το ασύλληπτο ταλέντο του. Ενα ταλέντο που πολύ γρήγορα τον οδήγησε μακριά από τον Βόλο και τον έστειλε στη Θεσσαλονίκη.

Πηγαίνοντας στη γειτονιά όπου ο Γιάννης έγινε ο «Ντέλιας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αντιλαμβάνεσαι το πόσο αγαπητός ήταν. Τόσο ο μικρός όσο κι η οικογένειά του.

Διαβάστε το εντυπωσιακό αφιέρωμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις