Τέλειωσαν πέντε από τον Μακεδονικό

Παρελθόν οι Μπρατσιάνι, Ιωαννίδης, Μιλισάβλιεβιτς, Κραγιόπουλος και Χουμόλι.

Τις πρώτες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαια έληξαν ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Πρόκειται για τους Μπρατσιάνι, Ιωαννίδη, Μιλισάβλιεβιτς, Κραγιόπουλο και Χουμόλι. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Μπρατσιάνη, Γιάννη Ιωαννίδη, Μίλος Μιλισάβλιεβιτς, Μανώλη Κραγιόπουλο και Νόρικ Χουμόλι.

Ο Μπρατσιάνη ενσωματώθηκε στον σύλλογο ενόψει της σεζόν 2021/22, στο τέλος της οποίας οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν πρωταθλητές και κέρδισαν την άνοδο στην Super League 2! Η συμβολή του «Μπρατς» ήταν καθοριστική και το στοιχείο αυτό εκτιμήθηκε για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ως επαγγελματίας πια, ο Αλβανός πολυθεσίτης (αγωνίστηκε από δεξιός μπακ μέχρι φορ), κατέγραψε 22 συμμετοχές (21 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο), 19 ως βασικός και συνολικά 1739 λεπτά συμμετοχής! Μάλιστα, σκόραρε δύο φορές, ενώ έδωσε ασίστ στο μοναδικό εκτός έδρας τρίποντο των «πρασίνων», στην Βέροια. Η προσφορά του στον σύλλογο επί δύο χρόνια ήταν σπουδαία και θα μείνει αξέχαστη.

Ο Ιωαννίδης υπέγραψε στον Μακεδονικό το περυσινό καλοκαίρι, συμμετέχοντας σε ένα εξαιρετικό team τερματοφυλάκων, ανάμεσα σε Γουναρίδη και Καζέλη, έπειτα και τον Γρηγοριάδη, μετά τον δανεισμό του τελευταίο. Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε συμμετοχή σε 5 αγώνες (διατήρησε 1 φορά ανέπαφη την εστία του), αγωνιζόμενος μάλιστα σε ιδιαίτερα κρίσιμα παιχνίδια ή απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

Ο Μιλισάβλιεβιτς έγινε «πράσινος» την ίδια περίοδο και έγινε, μεταξύ των ξένων του φετινού ρόστερ, ο παίκτης με την μεγαλύτερη αγωνιστική παρουσία, αφού βρέθηκε 18 φορές στην μεσαία γραμμή της ομάδας (6 ως βασικός), για συνολικά 627 λεπτά, καταγράφοντας 1 γκολ και 1 ασίστ, αμφότερα στην εντός έδρας νίκη (2-0) απέναντι στον Θεσπρωτό.

Ο Κραγιόπουλος ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο, αλλάζοντας περιβάλλον αλλά όχι πόλη, μιας και προηγούμενος σύλλογος για τον οποίο αγωνιζόταν ήταν ο ΠΟΤ Ηρακλής. Η παρουσία του στην Πολίχνη συνέπεσε, αρχικά, με την διακοπή του πρωταθλήματος για ένα μήνα, ενώ ήταν άτυχος με την αποκόμιση τραυματισμού που τον κράτησε εκτός για σημαντικό αριθμό αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ώστε να καταγράψει τελικά μοναχά 2 συμμετοχές (1 ως βασικός), σε συνολικά 59 λεπτά.

Τέλος, ο Χουμόλι υπέγραψε στον Μακεδονικό τον Φεβρουάριο, εν μέσω της διακοπής της Super League 2, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής μοναχά σε φιλικές αναμετρήσεις εκείνης της περιόδου. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη, τον Μίλος, τον Μανώλη, τον Νόρικ και, ιδιαίτερα, τον Αλέξανδρο, για την προσφορά τους στον Μακεδονικό. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις