Ώρα… μηδέν στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο Απόλλων Σμύρνης, ενδιαφερόμενος για την ομάδα δεν έχει εμφανιστεί και η ΠΑΕ καλεί τον Ερασιτέχνη να πάρει τις μετοχές για να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα ως τις 24 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εν όψει της καταληκτικής ημερομηνίας της 24ης Ιουλίου 2023 προκειμένου να δηλωθεί η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα 2, ενημερώνει για τα ακόλουθα:

1) Η οικογένεια Μονεμβασιώτη έχει φροντίσει για την τακτοποίηση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων, ώστε η ομάδα να έχει μηδενικές οφειλές.
2) Έχει εξασφαλίσει άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμμετοχή σε επαγγελματικές κατηγορίες χωρίς περιορισμούς.
3) Έχει ενημερώσει τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης από τις 27/4/2023 με εξώδικη δήλωση για τις προθέσεις της, στις οποίες δήλωσε ρητά ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την ενασχόληση της με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.
4) Έχει αναθέσει στην ίδια χρονική περίοδο σε δικηγορικό γραφείο την προσπάθεια ανεύρεσης ενδιαφερόμενου για τις μετοχές. Όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον. Μάλιστα, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις παράγοντα ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας 1 ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα χρησιμοποιήσει ως έδρα γήπεδο της Ριζούπολης, χάθηκε και η τελευταία ελπίδα εξεύρεσης λύσης.
5) Δυστυχώς το γηπεδικό ζήτημα, παρά τις προσπάθειες μας, παρέμεινε διαχρονικό πρόβλημα και εξακολουθεί να προκαλεί διχασμό.

Κατόπιν όλων αυτών και εξαιτίας των πιεστικών ημερομηνιών, καλούμε τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης να αναλάβει τις θεσμικές και ιστορικές του ευθύνες παραλαμβάνοντας τις μετοχές της ΠΑΕ, προκειμένου στο επόμενο διάστημα να δηλώσει την ομάδα μας στη Σούπερ Λίγκα 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις