Μαρτσούκος: “Να ξεκινήσουμε στις 24 Σεπτεμβρίου και χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο”

Ο πρόεδρος της Superleague 2, ο κ. Πέτρος Μαρτσούκος μίλησε στο Metropolis 95,5 για την αναγκαιότητα να διαλευκανθεί η υπόθεση με τα στημένα.

Παράλληλα μίλησε για τον Ηρακλή και αποκάλυψε το λάθος που έγινε με την αποστολή ενός εγγράφου. Και το οποίο κοστίζει στον Ηρακλή την απαγόρευση μεταγραφών. Κυρίως όμως επεσήμανε ένα μεγάλο κίνδυνο που υπάρχει για την ιστορική ομάδα.

Όσο για τα στημένα παιχνίδια και την συμμετοχή ομάδων από την Λίγκα 2, ο κ. Μαρτσούκος είπε:

“Πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Το βασικό είναι να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις. Το πρώτο θέμα που συζητήσαμε ήταν αυτό στην συνεδρίαση, για τα στημένα παιχνίδια. Πρέπει να φθάσουμε. Δεν νομίζω ότι πετάει κάποιος την μπάλα στην εξέδρα. Ολοι θέλουν την διερεύνηση του σκανδάλου”.

– Τι συμβαίνει με τον Ηρακλή; Γιατί του βάλατε τελεσίγραφο;

“Έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση. Του δώσαμε μία προειδοποίηση ότι μέσα σε 30 ημέρες θα πρέπει να φύγει από τα πολιτικά δικαστήρια. Δεν πρέπει να πηγαίνουν οι ομάδες στα πολιτικά δικαστήρια, αλλά και για τους παίκτες ισχύει το ίδιο. Υπήρχε θέμα στην εκτελεστική επιτροπή. Αν δεν άρει την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια, θα τον αποβάλλουμε από το πρωτάθλημα τον Ηρακλή.

Εάν πήγαινε στις δύο του τρέχοντος μηνός το χαρτί στην ΕΠΟ, το χαρτί που έστειλαν οι εκπρόσωποι του Ηρακλή, τότε θα πήγαινε η υπόθεση για τον Ιανουάριο και η απαγόρευση των μεταγραφών θα ίσχυε για τον επόμενο Ιανουάριο. Αυτό μου εξηγούσαν νομικοί που γνωρίζουν την υπόθεση.

Το χαρτί που έστειλε ο Ηρακλής, πήγε στην ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου. Έγινε ένα λάθος, δεν ξέρω εάν είναι γκέλα ολκής.

Όσο για το τηλεοπτικό συμβόλαιο περιμένουμε να κάνουμε την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΡΤ.

Άσχετα από τα συμβόλαια, πρέπει η Λίγκα 2 φέτος στις 24 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε ότι αυτά που λέμε ως λίγκα 2 τα τηρούμε. Και να είμαστε τυπικοί σε αυτά που λέμε”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις