Πρώην παίκτης του Βόλου πήρε «τρελό» συμβόλαιο

Όταν τον απέκτησε, ο Βόλος είχε κάνει τη δική του οικονομική υπέρβαση. Το «2» είχε μπει μπροστά στο εξαψήφιο συμβόλαιό του. Δεν έχουν πάρει πολλοί αντίστοιχα χρήματα στους Θεσσαλούς.

Μόνο που ο Αντριέν Ρεγκατέν δεν κατάφερε να στεριώσει. Έπαιξε σε 31 ματς και είχε δύο γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Θα έλεγε κανείς πως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν βάσει του κασέ του.

Αν έβλεπε, όμως, κανείς τα νούμερά του την περσινή σεζόν, θα έμενε με το στόμα ανοιχτό. Πήγε στην Πεντίκσπορ παίρνοντας αύξηση απολαβών. Ήταν συμπαίκτης με τον Ροτζέριο Τουράμ και στην πορεία της σεζόν εκεί πήγε και ο Άιας Άοσμαν.

Η Πεντίκσπορ στο φινάλε πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και ο Ρεγκατέν είχε μεγάλο μερίδιο σε αυτό το επίτευγμα. Έπαιξε 34 ματς μαζί με αυτό των πλέι οφ και είχε 13 γκολ και 13 ασίστ! Παρόλα αυτά δεν την ακολούθησε στη Süper Lig. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του είναι η Εγιούπσπορ. Στις δύο ομάδες το αφεντικό είναι το ίδιο και η εντολή που δόθηκε ήταν ξεκάθαρη. «Ανέβασες τη μία ομάδα, θέλω να ανεβάσεις και τη δεύτερη».

Οι απολαβές του εκεί θα ζαλίζουν. Προ διετίας ο Βόλος του έδινε λίγο πάνω από 200.000 ευρώ και πια περίπου τα ίδια λεφτά θα πάρει μόνο σε μπόνους εφόσον η Εγιούπσπορ ανέβει. Τα καθαρά θα είναι στα 550.000 ευρώ. Αυτό θα πει μισθολογική εκτόξευση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις