Στα “χέρια” του Ολυμπιακού Βόλου το παραχωρητήριο για το ΕΑΚ

Όταν η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωνε την επιστροφή της ομάδας στο ΕΑΚ, υπήρχε μία σημαντική εκκρεμότητα που έπρεπε να διευθετηθεί ώστε να πάρει στα χέρια της το παραχωρητήριο από τον Δήμο Βόλου.

Η ανακοίνωση έγραφε χαρακτηριστικά: “Υπάρχουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες όπως μια οφειλή προς τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, για την οποία δεν είχα λάβει καμία ενημέρωση από τον καταστατικό ταμία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ Δημήτρη Πέγιο και αφορά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε. Και πρέπει να αποπληρωθεί σήμερα και ΑΜΕΣΑ για να ολοκληρωθεί το παραχωρητήριο. Όταν ολοκληρωθεί θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας για περισσότερες λεπτομέρειες”.

Το χρέος αφορούσε οφειλές του Ερασιτέχνη προς τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για χρήση εγκαταστάσεων του Δήμου Βόλου που δεν σχετίζονταν με το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, με πρωτοβουλία του Γιάννη Παπαδόπουλου το χρέος πληρώθηκε και από σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει και επίσημα στη φυσική του έδρα, έχοντας το παραχωρητήριο στα χέρια του.

Η διοίκηση του τμήματος αναμένεται να σηκώσει “μανίκια” και να αρχίσει άμεσα εργασίες ώστε να γίνει η έδρα των ερυθρολεύκων και πάλι λειτουργική τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε επίπεδο βασικών παροχών για μία ομάδα που θέλει να δουλέψει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επιτελείο μηχανικών θα συντάξει άμεσα έκθεση για τη στατικότητα των κερκίδων ώστε να ξεκαθαριστεί σε ποιες θύρες μπορούν να φιλοξενηθούν φίλαθλοι με ασφάλεια και τα συνεργεία να προχωρήσουν σε βελτιωτικές εργασίες.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία πως με τη στήριξη των φιλάθλων όλα θα είναι έτοιμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις