Τη μεταγραφή του καλοκαιριού με Γκαλίτσιο έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου

Το μεταγραφικό… μπαμ του Ολυμπιακού Βόλου με την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού, Αλέξανδρου Γκαλίτσιου, ολοκληρώθηκε.

Ο 30χρονος έμπειρος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από την ΑΕΛ στην ηλικία των 18 και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Τύρναβο και Δωτιέα Αγιάς. Ακολούθησε ο ΠΑΟ Κρουσσώνα Ηρακλείου, η Σπάρτη, τα Τρίκαλα, ενώ το 2018 και για ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε με την φανέλα του ΝΠΣ Βόλος σε Γ’ και Β’ Εθνική. Την σεζόν 2019-20 έπαιξε στη Β’ Εθνική της Κύπρου με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου και την σεζόν 2020-21 στη Football League με την Καλαμάτα. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Λάρισας με επιτυχία τόσο στην Γ’ Εθνική όσο και στην Super League 2.

Οι 80 του συμμετοχές στη Β’ Εθνική, οι 104 στη Γ’ και οι 18 στη Β’ της Κύπρου πιστοποιούν με τον πειστικό τρόπο ότι πρόκειται για τη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Α’ ΕΠΣΘ και  ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα περιμένει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με επιθετικό που θα ταράξει τα νερά.

Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος με τον Αποστόλη Κούλπα αναμένεται να αποτελέσουν ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα ήταν επιλογή για πολλές πρωταγωνίστριες της Γ’ Εθνικής.

Οι μεταγραφικές κινήσεις δείχνουν πως ο Ολυμπιακός Βόλου σχεδιάζει όχι μόνο τη μεταβατική περίοδο στην Α’ τοπική κατηγορία, αλλά και την πρωταγωνιστική του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις