Η ανακοίνωση Κυρίτση προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και απαντήσεις (pics)

Η ανακοίνωση της επιστροφής του Θάνου Κυρίτση προκάλεσε αντιδράσεις στα social media του Ολυμπιακού Βόλου καθώς περιείχε σαφείς αιχμές προς τον πρόεδρο, κ. Τσεκούρα και τον ταμία του συλλόγου, κ. Πέγιο.

Οι αντιδράσεις δεν έμειναν αναπάντητες από τον διαχειριστή των social media του Ολυμπιακού Βόλου, που σύμφωνα με τους διαλόγους, κατά πάσα πιθανότητα είναι ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος.

Η ανακοίνωση που προκάλεσε τις αντιδράσεις και ο δημόσιος διάλογος που συνεχίζεται ακόμη και τώρα κάτω από το ποστάρισμα:

“Kαλωσορίζουμε το Θάνο και την οικογένεια Κυρίτση πίσω στον Ολυμπιακό Βόλου.
Η νέα διοίκηση υποχρεώθηκε πάλι να πληρώσει τις διαλυμένες δημόσιες σχέσεις του Προέδρου και Ταμία του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, οι οποίοι “έτρεχαν” το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρσι. Υποχρεώθηκε επίσης να πληρώσει την κακή πίστη του κυρίου Άλκη από την πλευρά του ΠΟΕ προς τη νέα διοίκηση, για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.
Για ακόμα μια φορά έβαλε το χέρι στην τσέπη. Σημασία έχει ότι ο Θάνος επιστρέφει εκεί που ήθελε να παίξει. Αγωνίζεται σε μια θέση “6” και “8”, στην οποία θέλαμε ενίσχυση και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Ευχαριστούμε την οικογένεια Κυρίτση ευρύτερα για την πίστη της στη νέα διοίκηση και την αγάπη της για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Θάνο ή άλλιως Θανάση, κάλως ήρθες σπίτι.
Και για όσους ακόμα μετράνε ακόμα τις “πληγές” τους, ελπίζουμε να μπορούμε να δίνουμε έστω και λίγη χαρά”
  
Ξεκάθαρη ήταν και η θέση του μέλους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Άκη Πλαγερά:

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η δημόσια τοποθέτηση του ταμία του συλλόγου, Δημήτρη Πέγιου, στην δευτεριάτικη (31/7, 11:00), τελευταία εκπομπή του CLASICO της σεζόν, στον ΒΟΛΟΣ 98,6 FM

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις