Μπράτσος: «Περιμένουμε ενίσχυση που θα μας βοηθήσει μεσοεπιθετικά»

Μοιράσου το άρθρο

Δηλώσεις για τη φιλική ισοπαλία του Βόλου με τον Παναιτωλικό παραχώρησε ο Κώστας Μπράτσος.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή της, αλλά είχε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα, επεσήμανε ότι θα υπάρξει ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

«Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, διακυμάνσεις σε ό,τι τι είχε να κάνει με τον αντίπαλο. Τα πρώτα 15 λεπτά δεν είχαμε ισορροπία στη μεσαία γραμμή, η υπεραριθμία του αντιπάλου μας αποδιοργάνωσε, του δώσαμε ευκαιρίες να μας βάλει μέσα στην περιοχή και από εκεί προήλθε και το λάθος που κάναμε και δεχθήκαμε το γκολ.

Στη συνέχεια έπρεπε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλάξαμε τον σχηματισμό, δοκιμάσαμε νέα πρόσωπα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Στο β’ μέρος η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή και στα τρεξίματα και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Περιμένουμε ενίσχυση που θα μας βοηθήσει μεσοεπιθετικά και δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, αλλά έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να διορθώσουμε ότι χρειάζεται να δούμε θετικά το μέλλον».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις