Στην αντεπίθεση για Τσιριγώτη η ΑΕΛ αν και παραδέχθηκε ότι του χρωστάει χρήματα

Σε πρόσφατη δήλωσή του ο Θοδωρής Τσιριγώτης διέψευσε πως υπάρχουν συζητήσεις για να μείνει στην ΑΕΛ και η μόνη συζήτηση με τους «βυσσινί» είναι για το πότε θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, αν και παραδέχθηκε ότι υπάρχει υπόλοιπο που πρέπει να καταβληθεί στον Τσιριγώτη.

Αναλυτικά:

«Ο Θοδωρής Τσιριγώτης συζήτησε και συμφώνησε προφορικά αμέσως μετά τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, τη δυνατότητα μεταγραφής του στην ΑΕΛ υπό την προϋπόθεση ότι η διοίκηση του Λεβαδειακού θα τον άφηνε ελεύθερο.

Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε μέχρι και το μικρό υπόλοιπο που του όφειλε η ομάδα μας από την περασμένη περίοδο, να ενσωματωθεί στο νέο του συμβόλαιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έπαιξε στη Λάρισα δανεικός από το Λεβαδειακό, από τις αρχές του δεύτερου γύρου της περσινής σεζόν, με ικανοποιητικές εμφανίσεις και επιδόσεις.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για τη μεταγραφική πορεία του κ. Τσιριγώτη, καθώς ο Λεβαδειακός ουδέποτε ξεκαθάρισε τις προθέσεις του και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας.

Είναι αλήθεια ότι η περίπτωση Τσιριγώτη είχε το ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΑΕΛ, όχι μόνο για λόγους αγωνιστικούς αλλά επειδή μεταξύ άλλων είχε εκτιμηθεί και το ήθος του ποδοσφαιριστή σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή που με έκπληξη διαβάσαμε, είμαστε υποχρεωμένοι να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας και να του ευχηθούμε υγεία και καλή περαιτέρω ποδοσφαιρική πορεία.

Εφόσον ο Θοδωρής Τσιριγώτης αισθάνεται αδικημένος ή περιορισμένος επαγγελματικά από το έκδηλο ενδιαφέρον της ΑΕΛ, πιστεύουμε ότι μετά και από την σημερινή επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ να δικαιωθεί και να ανοίξει τα φτερά του, είτε στο Λεβαδειακό είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα που θα μπορούσε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Προφανώς και η ΑΕΛ με στόχο την συνεχή και ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ της, διαπραγματεύτηκε μαζί του εκ του ασφαλούς και με δεδομένες τις εναλλακτικές επιλογές της. Είναι επίσης προφανές ότι οι ατυχείς δηλώσεις «Τσιριγώτη» επ’ ουδενί δεν «καίνε» την ΑΕΛ αλλά τον εμπνευστή και μόνο αυτών των δηλώσεων.

Σε ότι αφορά τους γνωστούς «τοξικούς υπερασπιστές» του κάθε «Τσιριγώτη» και όχι μόνο, τους αφήνουμε να κριθούν δημόσια για τα ατεκμηρίωτα χολώδη σχόλια τους. Ας μην έχουν όμως αυταπάτες, ο κόσμος της ΑΕΛ και της Λάρισας ευρύτερα αντιλαμβάνεται καθημερινά το βρώμικο παιχνίδι τους».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις