20η ανανέωση και μία ακόμη μεταγραφή για τον Μαγνησιακό (pics)

Την 20η ανανέωση και μία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός.

Αναλυτικά:

20η Ανανέωση!

ΚΑΣΙΔΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την ανανέωση της συνεργασίας με έναν ακόμη αθλητή που προέρχεται από τον σύλλογό μας. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Ανδρόνικο Κασιδιαρόπουλο που είχε και αυτός συμμετοχή την περσινή πετυχημένη σεζόν για την ομάδα μας.

Ο Ανδρόνικoς γεννήθηκε στις 25/5/1999. Ξεκίνησε στον Μαγνησιακό, μεταπήδησε στην Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Γερμανία και έπαιξε στην Κ20 της Hamborn 07. Επέστρεψε στην Ελλάδα και αρχικά έκανε προπονήσεις με την ομάδα μας στην οποία εντάχθηκε επίσημα ξανά τον περασμένο Φεβρουάριο. Ευχόμαστε στον Ανδρόνικο να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

2η Μεταγραφή!!!

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΙΚΟΣ

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκου Μπέικου, ενός ποδοσφαιριστή που με την εμπειρία και τις ικανότητές του θα συνδράμει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Νίκος γεννήθηκε στις 24/9/1998 και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στα μισά της περιόδου 2015-16 πήγε στον Πύρασο και τον ενίσχυσε στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια έπαιξε στον Σαρακηνό και στην Κ20 της ΑΕΛ, προτού επιστρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2017-18. Τον επόμενο χρόνο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ το 2019-20 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Γ.Σ. Αλμυρού. Το 2020-21 γύρισε ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ το 2021-22 ήταν ποδοσφαιριστής της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Σαρακηνό στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και ήταν αρκετά παραγωγικός, αφού σε 22 αγώνες σημείωσε 12 τέρματα. Ένα εξ αυτών και εναντίον της ομάδας μας τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, το οποίο ευτυχώς δεν μας στοίχησε…

Η μεγάλη οικογένεια του Μαγνησιακού καλωσορίζει στις τάξεις της τον Νίκο Μπέικο και του εύχεται μία σεζόν με υγεία, πολλά γκολ και επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις