Οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί πρωταθλητές στο Πανεπιστημιακό μπάσκετ (56 photos)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα μπάσκετ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ στο κλειστό του ΕΑΚ. Η ομάδα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κατέκτησε τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό της ομάδας του Οικονομικού με 52-49, ύστερα από ένα παιχνίδι ντέρμπι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον – όλων όσων το παρακολούθησαν – μέχρι τέλους.
Την 3η θέση κατέλαβε…

…η ομάδα των Μηχανολόγων Μηχανικών, νικώντας με 59-45 τους Πολιτικούς Μηχανικούς.
Οι κερκίδες του κλειστού του ΕΑΚ ήταν κατάμεστες από κόσμο, σε μια γιορτή για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όπου όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.
Από πλευράς οργάνωσης όλα κύλησαν ομαλά, ενώ βραβεύτηκαν, πέρα από τις ομάδες που πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις, και φοιτητές-αθλητές που διακρίθηκαν. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι αναπληρωτές πρύτανη κ.κ. Θανάσης Σφουγγάρης και Βασίλης Μπουρδάκης. Χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Δερβένης. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου ο συντονιστής του κ. Γιάννης Καφενταράκης συνεχάρη τους φοιτητές για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους.

Οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί τον τίτλο
Στον τελικό της διοργάνωσης οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί κατέκτησαν τον τίτλο, ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Οικονομικού. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκειά του, καθώς καμία ομάδα δεν μπορούσε να επιβάλει το παιχνίδι της και να ξεφύγει στο σκορ, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με σκορ 32-30 υπέρ των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.
Στην τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν νευρικές, άστοχες στην επίθεση, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συνολικά 11 πόντοι στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς να έχουν σταθερά το προβάδισμα (38-35). Στην τελευταία περίοδο έγινε πραγματική μάχη με τον Λεωνίδα Ανασταστόπουλο να πετυχαίνει πέντε κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά και να δίνει «αέρα» στην ομάδα του, Ο Καρπέτης με τρίποντο κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του Οικονομικού, όμως ο Τοκατλίδης με σουτ δύο πόντων και δύο βολές έκανε το τελικό 52-49. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Αναστασόπουλος (πέτυχε 18 πόντους) και Τοκατλίδης με 11 πόντους. Από τους ηττημένους ο Καρπέτης σημείωσε 12 πόντους και ο Ευθυμίου 11.
Δεκάλεπτα: 16-16, 30-32, 35-38, 49-52
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ: (Τάσσος), Τσαρούχας 3 (1), Ιωαννίδης 3, Αχριάνης 5, Παραλίκης, Ευθυμίου 11 (2), Πανταζής 5 (1), Ρόσσιος 9, Καρπέτης 12 (2), Μπακρατσάς, Αθανασόπουλος, Λουλούδης 1
ΗΛΕΚΤΡ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: (Καραγεώργης) Τζίνης 7 (1), Δημόπουλος, Ζήσης 5 (1), Καφάσης 6, Βασιλείου, Βλασταρίδης 1, Ρουμπέας, Μαμούρας 2, Μπαμπαλέτσος, Αναστασόπουλος 18 (1), Αμανατίδης 2, Τοκατλίδης 11.

Στην 3η θέση οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί
Στον αγώνα που προηγήθηκε του τελικού, η ομάδα των Μηχανολόγων Μηχανικών νίκησαν με 59-45 τους Πολιτικούς Μηχανικούς στον μικρό τελικό. Κορυφαίος του αγώνα ο Φ. Φωτιάδης, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους με επτά τρίποντα, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη. Από τους ηττημένους ο Ζέρσης πέτυχε 18 πόντους.
Δεκάλεπτα: 12-13, 16-23, 28-41, 45-59
ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: (Αναγνωστόπουλος), Λογοθέτης 8, Ντουρλιάς 2, Λάλλας, Μυλωνάς 2, Παπαδομιχελάκης, Λιβάνιος 4, Μόσχοβος, Ζέρσης 18 (1), Κρόσμαν, Ελευθερίου 9 (1), Βαρδακώστας 2.
ΜΗΧ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: (Παλάντζας), Ριζόπουλος 8, Φαρκώνας 6, Μίχας 2, Φούντας 7, Φ. Φωτιάδης 26 (7), Παλάσκας 7, Τσίγκος, Τσακιρίδης, Κ. Φωτιάδης 3.

Πηγή: εφημεριδα “Θεσσαλία”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις