Οι βραβεύσεις του φάιναλ φορ του Πανεπιστημιακού μπάσκετ (42 photos)

Στο ημίχρονο του τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας βραβεύτηκε η φοιτητική ομάδα καλαθοσφαίρισης, οι αθλητές της οποίας εκπροσωπούν όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για τις επιτυχίες τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η ομάδα κατέκτησε την τρίτη θέση…

…στο Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στην Πάτρα το 2015 και τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στη Νις της Σερβίας το 2015. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι εξής φοιτητές:
Αλέξανδρος Λουλούδης, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Σωτήρης Αχριάνης, Φώτης Φωτιάδης, Νίκος Παραλίκης, Ιωάννης Καρπέτης, Θεόδωρος Τοκακλίδης, Αντώνιος Παλάσκας, Ζήσης Καφάσης, Χρήστος Βασιλείου και ο κ. Ιωάννης Καφενταράκης Συντονιστής Γραφείου Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Μετά το τέλος του τελικού απονεμήθηκαν μετάλλια στους αθλητές και των τριών πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος και κύπελλο στη νικήτρια ομάδα. Επίσης βραβεύτηκαν και οι:
Αλέξανδρος Λουλούδης του Οικονομικού, τιμής ένεκεν για την προσφορά του στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Ιωάννης Καρπέτης του Οικονομικού, κύπελλο ήθους.
Γεώργιος Τζίνης των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, νικητή στο διαγωνισμό τριπόντων.
Λεωνίδας Αναστασόπουλος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ως πολυτιμότερος παίκτης του φάιναλ φορ.
Φώτης Φωτιάδης των Μηχανολόγων Μηχανικών, πρώτος σκόρερ του φάιναλ φορ.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις