Γ’ Εθνική (2ος όμιλος): Φιλική ισοπαλία για Εορδαϊκό και Καστοριά

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Εορδαϊκός και Καστοριά σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Να θυμίσουμε πως οι δυο ομάδες βρίσκονται στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μαζί με τον Μαγνησιακό.

Αναλυτικά:

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πτολεμαΐδα, στο στάδιο Αιμίλιος Θεοφανίδης. Εορδαϊκός και Καστοριά αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.
Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, εν τούτοις δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές. Το αποτέλεσμα κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.
Η Καστοριά ξεκίνησε πιο ζωντανά και κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ. Ήταν το
14′ όταν ο Πάλλας εκτέλεσε κόρνερ κι ο Τσάνι με προβολή έκανε το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορροπησαν το παιχνίδι και κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ήταν το 20′ όταν ο Τοπάλης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Δήμα κι έκανε το 1-1. Στο 23′ το σουτ του Καλογιαννίδη μπλόκαρε ο Δήμας. Στο 29′ ο Χάιτας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από επιτιθέμενους κι αμυνόμενους και κατέληξε πολύ άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δήμα. Στο 34′ το σουτ του Πάλλα από πλάγια θέση έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ. Στο 36′ το σουτ του Ντερβίσι μπλόκαρε ο Δήμας. Στο 40′ το σουτ του Μπαλίτσα μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ. Στο 44′ ο Παπαγεωργίου έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή αλλά ανακόπηκε από τους αμυντικούς.
Στην επανάληψη και πάλι το παιχνίδι κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο. Έτσι στο 49′ το φάουλ του Μωυσιάδη έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Χαραλαμπίδη. Οι αλλαγές του Αλέξανδρου Κούρτογλου βοήθησαν την Καστοριά να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Στο 63 ο Σαχινιδης έκανε σέντρα κι ο Παπαγεωργίου με κεφαλια έκανε το 1-2. Στο 68 το σουτ του Παπαγεωργίου μπλόκαρε ο Χατζησαββας Στο 70 το σουτ του Καλαμάρη έφυγε ψηλά άουτ. Στο 71 ο Παπουτσιδης έκανε σέντρα, αλλά η κεφαλια του Πάλλα έφυγε άουτ. Στο 76 ο Παπαγεωργίου έγινε αποδέκτης της μπάλας πλάγια μέσα στην περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εορδαικου Στο 81 ο Καλαμάρης με πλασέ έκανε το 2-2.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Καρατέρπος και βοηθοί οι κ. κ. Σάκκος και Γεωργιάδης, άπαντες της Ε. Π. Σ. Κοζάνης.
Οι συνθέσεις:
ΕΟΡΔΑΪΚΌΣ: Δημητριάδης (46′ Χατζησάββας), Παπαδόπουλος (83′ Θεοδωρίδης), Κουνάβας (55′ Ραφαηλίδης), Πούλιος, Χαραλαμπίδης, Μπαλίτσας, Κοντογουλιδης, Τοπάλης (57′ Τσαγκαλίδης) , Ντερβίσι(75′ Βλάχου) Χάιτας, Καλογιαννίδης (46′ Καλαμάρης)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δήμας (46 Τσαρούχας) Κωνσταντίνου,(82 Δεληζήσης), Μωυσιάδης, Σαββόπουλος Κυρ., Μαγγίζης, Γκέγκας, Σωτηριάδης (46′ Σαχινιδης ) , Μανακίτσας (62′ Παπουτσιδης), Πάλλας (75′ Σβίρος), Παπαγεωργίου, Τσάνι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις