Ανανέωσαν Λεωνιδόπουλος και Τσουκάνης με Μακεδονικό

Την ανανέωση της συνεργασίας του με άλλους δύο παίκτες ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Συγκεκριμένα μετά την ανανέωση με Ζαφειράκη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως ο Νάσος Λεωνιδόπουλος και ο Στέλιος Τσουκάνης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του Μακεδονικού.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νάσο Λεωνιδόπουλο!

Ο Πελοποννήσιος κεντρικός μέσος υπέγραψε στους «πράσινους» το περασμένο καλοκαίρι, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην Βόρεια Ελλάδα και καταφέρνοντας, στην πορεία της σεζόν, να γνωστοποιήσει σε όλο το φίλαθλο κοινό το ονοματεπώνυμο και την ποδοσφαιρική του αξία!

Πολύ σύντομα ο Λεωνιδόπουλος κέρδισε θέση βασικού και ολοκλήρωσε την σεζόν με 25 συμμετοχές (24 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο), σε συνολικά 2.015 λεπτά συμμετοχής, καθώς και με δύο τέρματα!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Νάσο υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με τα χρώματα του Μακεδονικού!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου, Στέλιο Τσουκάνη!

Ένας σύγχρονος ηγέτης των «πρασίνων», ο Τσουκάνης θα βαδίσει στον έβδομο χρόνο του στην Ευκαρπία, έχοντας ζήσει την διαδρομή από την Γ Εθνική ως την Super League 2 και διατηρώντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το ίδιο και πέρυσι, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Μακεδονικού με 8 γκολ, ενώ σημείωσε και 4 ασίστ στα 28 παιχνίδια που αγωνίστηκε (27 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο) (2.539′ συμμετοχής)!

Την ιδιότητα του ηγέτη, την εμπειρία και φυσικά το μεγάλο του ταλέντο καλείται να εμφυσήσει και τη νέα σεζόν στις εμφανίσεις της ομάδας μας.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Στέλιο υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με τα «πράσινα»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις